Itemlost helpt zoekgeraakte voorwerpen online terug te vinden

10-07-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Itemlost helpt zoekgeraakte voorwerpen online terug te vinden

Hoe stuurt de eerlijke vinder een gevonden voorwerp, zoals een notebook of smartphone, terug naar de rechtmatige eigenaar? Itemlost heeft daarvoor zijn speciale website www.itemlost.nl voor in het leven geroepen. Indien het gevonden voorwerp een sticker heeft van itemlost.nl, wordt het gevonden voorwerp snel aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven.

Oprichter Gino de Vin zegt over het nieuwe initiatief: “Itemlost wilt dat de opslagruimtes van gevonden voorwerpen langzaam verdwijnen. Daarnaast weten wij dat bijna iedereen een eerlijke vinder is. Toch worden verloren voorwerpen zoals oplader en kabels vaak niet terug gevonden, omdat mensen elkaar simpel mis lopen. Itemlost.nl wil dit voorkomen en de mensen blij maken met de teruggave van hun verloren voorwerp.”

Contact

“Als een bedrijf of particulier de komende jaren één verloren voorwerp terugvindt, dan hebben ze de investering er al ruim uit”, zegt Gino de Vin. Hij Vervolgt: “Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen simpel en gemakkelijk hun voorwerpen zoals notebooks, tassen en smartphones registreren. Wanneer een vinder uw (verloren) voorwerp vindt, laten wij u dit weten. Itemlost brengt dan de eerlijke vinder en de rechtmatige eigenaar met elkaar in contact via een beveiligde chat.” 

Gino de Vin eindigt met: “Door de unieke codes op de labels of stickers, is de privacy van de Itemlost gebruikers veiliggesteld. Een vinder van een voorwerp weet helemaal niets van de rechtmatige eigenaar. Verder worden de facilitaire afdelingen niet meer benaderd voor het afgeven van gevonden voorwerpen. Dit bespaard veel tijd en energie.  ”                                                                                                                

www.itemlost.nl 

Terug naar nieuws overzicht
Security