HPE biedt SimpliVity HCI toepassing voor omgevingen met beperkte ruimte

09-07-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HPE biedt SimpliVity HCI toepassing voor omgevingen met beperkte ruimte

HPE wil de acceptatie van softwaregedefinieerde infrastructuur bij klanten en partners versnellen met de introductie van de HPE SimpliVity 2600. Deze nieuwste oplossing zal de bestaande HPE SimpliVity 380 hyperconverged-oplossing aanvullen en klanten een nieuw, zeer dicht platform voor klanten bieden virtualisatie, aldus de Amerikaanse leverancier.

Het nieuwe platform is volgens HPE geoptimaliseerd voor implementaties met beperkte ruimte en biedt klanten een VDI- oplossing (Virtual Desktop Infrastructure) met eeen hoge dichtheid van rackdistributie. In een hyperconverged omgeving waarin opslag en netwerken softwaregedefinieerd zijn, creëert de HPE SimpliVity 2600 een op zichzelf staande optie voor scale-out VDI. Omdat alles wat nodig is om de VM's uit te voeren zich in een compact chassis bevindt, kunnen klanten volgens HPE eenvoudig een knooppunt van opslag toevoegen of berekenen wanneer ze de omgeving moeten schalen. Deze oplossing is volgens HPE ideaal voor organisaties met beperkte datacenterruimte of dure colocatie-sites die een compacte compute nodig hebben met matige opslag.

Back-up

Klanten die voor HPE SimpliVity-oplossingen kiezen, waarderen volgens HPE de gevirtualiseerde computing en opslag met verbeterde applicatieprestaties, efficiëntie en de mogelijkheid om VM's in seconden te activeren. HPE SimpliVity moet de IT vereenvoudigen en gegevensbescherming verbeteren via back-up en herstel, wat een standaard ingebouwde functie is

Virtualisatie

HPE SimpliVity-portfolio biedt de HPE SimpliVity 2600 als basis om het HPE-gegevensvirtualisatieplatform van kern tot rand uit te breiden. Deze toepassing biedt consistente prestaties met software-enabled, always-on deduplicatie en compressie, die is getest en gevalideerd door HPE en Login VSI - de IT-industriestandaard in VDI-prestaties load-testing en benchmarking.

Infrastructuur

In het laatste rapport valideerde Login VSI de prestaties van de HPE SimpliVity hyperconverged-infrastructuur en hoe IT-systeembeheer drastisch wordt vereenvoudigd. De HPE SimpliVity-oplossing biedt gegevensefficiëntie, wereldwijd uniform beheer en ingebouwde gegevensbescherming. Voor clientvirtualisatieomgevingen biedt HPE SimpliVity een gebruikerservaring zo beweert de leverancier.

Lees meer over de technische aspecten van de nieuwe HPE SimpliVity 2600-oplossing. HPE SimpliVity 2600 is beschikbaar in juli 2018.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter