HPE en iTernity bieden platform voor gegevensbeheer en archivering

10-07-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HPE en iTernity bieden platform voor gegevensbeheer en archivering

HPE en iTernity zien meer vraag naar hun gezamelijke platform voor gegevensbeheer en archivering. iTernity, een Duitse speler in softwaregedefinieerde archiveringsoplossingen, is lid van het HPE Complete-programma. Als een van de weinige HPE Complete-leveranciers biedt de deelname van iTernity aan HPE Complete klanten en partners de mogelijkheid gebruik te maken van het platform voor gegevensbeheer en archivering om de integriteit, beschikbaarheid en naleving van hun gegevensactiva in combinatie met HPE-servers en opslagproducten te waarborgen.

Het HPE Complete-programma biedt  een one-stop-shop voor de aanschaf van de beste producten in zijn klasse die een aanvulling vormen op HPE opslag- en serveroplossingen - allemaal met de toegevoegde betrouwbaarheid van HPE's validatie van interoperabiliteitsgarantie. Volledige interoperabiliteitsvalidatie van HPE voor iTernity Compliant Archive Software (iCAS) betekent dat klanten van iTernity nu gebruik kunnen maken van het HPE-ecosysteem om de risico's, de complexiteit en de kosten te minimaliseren die bij multi-vendor-technologie-implementaties kunnen optreden, vooral omdat IT-omgevingen overstappen naar meer beveiligde, geconvergeerde infrastructuur.

Infrastructuur

iCAS biedt volgens HPE een veilig en zeer schaalbaar archief en langdurig gegevensopslagplatform voor veel toonaangevende bedrijfstoepassingen in fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Ontworpen om samen te werken met HPE 3PAR StoreServ Storage en HPE Apollo-systemen, biedt iCAS legale repositories voor gegevensopslag die IT-teams in staat stellen te voldoen aan wettelijke vereisten voor hun gegevensactiva binnen steeds evoluerende infrastructuren.

GDPR

De oplossing van iTernity en HPE wordt onder andere gepositioneerd als alternatief voor Dell EMC Centera. Tevens ook als Future-proof data management en archivering oplossing voor GDPR-compliante business processen.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht