Microsoft introduceert nieuwe CSP regels voor directe facturering
11-07-2018 | door: Witold Kepinski

Microsoft introduceert nieuwe CSP regels voor directe facturering

Microsoft introduceert nieuwe regels voor zijn Cloud Service Providers (CSP) voor directe facturering. De nieuwe CSP-eisen voor directe facturering beginnen op 31 augustus 2018.

Microsoft meldt op zijn site: 'Digitale transformatie evolueert in de manier waarop u en uw klanten zaken doen. Om gelijke tred te houden en u te helpen de beste beslissingen te nemen voor uw bedrijf, hebben we de inschrijvingsvereisten bijgewerkt voor directe partners in het Cloud Solution Provider-programma. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u geniet van een gestage bedrijfsgroei. Hoewel er geen specifieke prestatiedoelstellingen aan deze updates zijn gekoppeld, worden uw prestaties in de toekomst als een belangrijk succescomponent beschouwd." 

Microsoft-partners moeten aan de volgende eisen voldoen na 31 augustus 2018:

Koop een Microsoft-ondersteuningsplan

Om partners te helpen aan de specifieke ondersteuningsbehoeften van hun klanten te voldoen, bied Microsoft twee plannen:

Microsoft Advanced Support for Partners biedt oplossingen voor het oplossen van pauzes en problemen, responstijden van minder dan een uur voor kritieke problemen en de mogelijkheid om supportincidenten namens klanten van partners te beheren.

Microsoft Premier Support for Partners biedt uitgebreide ondersteuningsservices, waaronder geprioriteerde responstijden, een toegewezen accountmanager, trainingsprogramma's en meer.

Demonstreer belangrijke mogelijkheden

Geef ten minste één beheerde service, IP-service of toepassing voor een klantoplossing.
Schakel de infrastructuur voor facturering en voorzieningen in.
Als de partners om wat voor reden dan ook niet in staat bent om aan deze nieuwe vereisten te voldoen, kan de partners transacties met zijn klanten blijven afhandelen via een indirecte aanbieder bij hem of haar in de buurt.

Optimalisaties

Microsoft-topman Satya Nadella verandert wel vaker de laatste tijd zaken binnen zijn bedrijf. In het voorjaar werd het Windows-engineering opgesplitst in twee nieuwe groepen: Cloud + AI Platform, geleid door Scott Guthrie, en Devices and Experiences dat onder leiding staat van Rajesh Jha. Terry Myerson, baas van de Windows, vertrekt na 21 jaar bij het bedrijf.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud