Witold Kepinski - 09 juli 2018

Onno Halsema nieuwe Directeur van Ben

Onno Halsema nieuwe Directeur van Ben image

Per 1 oktober 2018 wordt Onno Halsema de nieuwe Directeur van telecomprovider Ben. Onno volgt hiermee Leon Toet op, die sinds 1 mei de functie van Directeur Zakelijke markt bij T-Mobile op zich heeft genomen. Onno heeft brede ervaringen binnen de telecommarkt, waar hij al meer dan 10 jaar actief is als o.a. Manager Marketing T-Mobile Thuis en later als Directeur T-Mobile Thuis. Deze laatste functie zal Onno tot 1 oktober blijven vervullen.

CEO T-Mobile, Søren Abildgaard: “Onno heeft een no-nonsense mentaliteit en een klantgerichte filosofie, dit past perfect bij Ben. Het team van Ben presteert uitstekend binnen de zeer competitieve Nederlandse telecommarkt en dat is een fantastische prestatie. Ik geloof dat Onno samen met het team Ben naar een volgend niveau kan tillen.”

Ook Onno ziet uit naar deze nieuwe uitdaging: “Ben is een prachtig merk met een rijke historie. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met het team Ben verder uit te bouwen en de sterke resultaten te continueren en daarmee onze klant de beste deal te bieden. We zullen de markt blijven uitdagen zoals Ben altijd gedaan heeft. Ben er klaar voor.“ Aldus Onno Halsema.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!