Witold Kepinski - 23 juli 2018

Snow Software stelt Vishal Rao aan als President & Chief Operating Officer

Snow Software stelt Vishal Rao aan als President & Chief Operating Officer image

Snow Software, speler op het gebied van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management, benoemt Vishal Rao als President & Chief Operating Officer (COO) van het managementteam. Rao zal zich gaan richten op alle ‘go-to-market’-strategieën en het versterken van de klanttevredenheid. Hij blijft daarnaast deel uitmaken van de Raad van Bestuur van Snow Software.

Rao werd twee jaar geleden lid van de Raad van Bestuur van Snow Software. De afgelopen drieënhalf jaar was hij verantwoordelijk voor alle klantgerichte activiteiten bij Cloudera als SVP van Field Operations. Daarvoor was hij vijf jaar verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop bij Splunk.

Axel Kling, CEO Snow Software, vertelt: "Na twee jaar met Vishal te hebben samengewerkt, ben ik verheugd dat hij met zijn ervaring en zakelijk inzicht de leiding neemt over de ‘go-to-market’-strategie van Snow Software en alle activiteiten om de klanttevredenheid te versterken.

Rao zegt: "Ik heb de afgelopen twee jaar in de Raad van Bestuur de transformatie die Snow Software heeft doorgemaakt gezien. Nu wil ik graag de operationele verantwoordelijkheid op me nemen. Snow Software breidt zijn aanbod wereldwijd uit. Ik ben klaar voor nog meer succes en kijk ernaar uit om bij te dragen aan de volgende fase van Snow Software's groei."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!