Softline Group wordt “specialised SAM implementation partner” van ServiceNow

10-07-2018 | door: Witold Kepinski

Softline Group wordt “specialised SAM implementation partner” van ServiceNow

ServiceNow heeft de Softline Group benoemd als een van zijn gespecialiseerde Software Asset Management partners wereldwijd, om klanten te helpen de meeste waarde te halen uit hun pas gelanceerde SAM Professional module.

"Met alleen een technische implementatie van een SAM-tool zullen organisaties niet in staat zijn compliance, controle en kostenbesparingen te behalen. ServiceNow erkent het belang van een gespecialiseerde SAM-partner aan de klantzijde om het meeste uit hun investering te halen. Met onze unieke House of SAM aanpak, waarbij we een combinatie maken van de implementatie op technisch, organisatorisch en procesniveau, helpen we klanten om SAM te implementeren met een langetermijnstrategie en om zo hun gestelde doelen te bereiken", zegt Dennis Montanje, Managing Director van Softline Solutions Northern Europe.

Montanje vervolgt: "Het gelaagde model van het House of SAM van Softline Solutions is een vertaling van de ISO / IEC 19770-1-standaard voor SAM. Het Now Platform van ServiceNow past perfect bij alle bouwstenen die het House of SAM definiëren, inclusief het hoogste niveau van SAM-volwassenheid: volledige levenscyclusintegratie. Met deze nieuwe samenwerking zet de Softline Group de volgende stap in de uitvoering van onze strategie om de toonaangevende oplossingen volledig te ondersteunen. Ik zie onze samenwerking met enthousiasme tegemoet!"

Terug naar nieuws overzicht
Software