Redactie - 24 juli 2018

Nmbrs introduceert HR Inbox voor efficiënte workflows

Nmbrs, leverancier van HR- en payrollsoftware voor de Nederlandse en Zweedse markt, introduceert Nmbrs HR Inbox. Deze nieuwe feature brengt HR en payroll weer een stap dichter bij elkaar. Het stelt HR-specialisten in staat de gehele employee journey efficiënter in te richten en alle processen – van sollicitatiebrief tot en met afscheidsdiner – vanuit één plek te beheren. Bovendien sluiten hiermee HR-workflows vanuit de eigen inbox naadloos aan op de bestaande Nmbrs-software. De nieuwe (bèta)feature wordt vanaf begin juli 2018 uitgerold naar de eerste Nmbrs-gebruikers.

Met Nmbrs HR Inbox kan elke HR-workflow worden gestart op de plek waar het merendeel van de HR-processen begint: de Inbox. Vanuit een HR workflow is het met de nieuwe tool mogelijk een planning te maken, die onder te verdelen in taken en die weer toe te wijzen aan bijvoorbeeld HR-teamleden en/of de medewerker zelf. Tot op heden is het bij de meeste salarispakketten pas mogelijk om medewerkers in het systeem toe te voegen nadat contracten getekend zijn. Met Nmbrs HR Inbox kan dit al vanaf het eerste contactmoment. Ook vanuit je Inbox.

“We vinden dat werknemers de best mogelijke HR-service verdienen. Nmbrs® draagt daaraan bij door HR-processen voor alle partijen toegankelijker en efficiënter te maken”, zegt Michiel Chevalier, CEO van Nmbrs. Zo hoeft informatie slechts eenmaal te worden ingevoerd en kunnen medewerkers zelf zaken als een adreswijziging in het systeem invoeren. Zo bereik je met minimale inspanningen optimale HR-services. Volgens Chevalier was HR-software lange tijd een ondergeschoven kindje. “Ondanks dat er binnen Sales en HR veel overeenkomsten zijn qua workflows, zijn CRM-systemen de afgelopen jaren sterk doorontwikkeld en zijn HRM-systemen lange tijd achtergebleven. Dat heb ik altijd wat vreemd gevonden. Tijd dus voor een inhaalslag.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!