Wouter Hoeffnagel - 10 juli 2018

700 exposanten en duizenden bezoekers verwacht op it-sa

700 exposanten en duizenden bezoekers verwacht op it-sa image

Het Messezentrum Nürnberg in het Duitse Neurenberg staat van 9 tot en met 10 oktober in het teken van IT security. it-sa verwelkomt dit jaar naar verwachting zo'n 700 exposanten en duizenden bezoekers.

it-sa is de grootste beurs rond IT-security van Europa. Op het event kunnen bezoekers kennismaken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud computing, mobiel, cybersecurity, data en netwerkbeveiliging. Het event is gericht op zowel c-level experts als IT security officers en biedt hen de gelegenheid in contact te komen met ontwikkelaars en leveranciers van uiteenlopende beveiligingsdiensten en -producten. Ook kunnen bezoekers seminars en presentaties van experts bijwonen om zich volledig te laten bijpraten over de laatste stand van zaken.

In 2017 waren 630 exposanten op it-sa aanwezig, die verdeeld over drie hallen hun security producten presenteerden. 12.780 bezoekers bezochten de vakbeurs. Dit jaar zijn naar verwachting zo'n 700 exposanten op it-sa aanwezig. Een overzicht van alle exposanten is hier te vinden. Het programma van het event is hier beschikbaar.

Datum

9 tot en met 11 oktober
09:00 - 18:00 (dinsdag en woensdag)
09:00 - 17:00 (donderdag)

Locatie

it-sa - The IT Security Expo and Congress
Exhibition Centre
90471 Neurenberg, Germany

Aanmelden

U kunt zich binnenkort registreren voor it-sa via de website van het event. Houd de website in de gaten en stel uw toegangsbewijs veilig.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!