OPPO Benelux introduceert de OPPO R15 Pro en OPPO A3 in Nederland

11-07-2018 | door: Redactie

OPPO Benelux introduceert de OPPO R15 Pro en OPPO A3 in Nederland

Drie weken na de bekendmaking dat OPPO naar ons land komt is het zover. De eerste twee modellen van deze Chinese smartphonegigant worden op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Vanaf woensdag 18 juli zijn de OPPO R15 Pro en de OPPO A3 te koop via de website van MediaMarkt en Mobiel.nl. Naast een goede partner voor de distributie van de telefoons, gaat OPPO een strategische samenwerking met deze twee bedrijven aan om expertise te bundelen.

OPPO R15 Pro

Deze telefoon die op de markt komt in ‘Cosmic Purple’ en ‘Ruby Red’ heeft een Qualcomm® Snapdragon™ 660 processor, 6,28 inch scherm met een screen-to-body ratio van 89% en 6GB werkgeheugen. De capaciteit van het intern geheugen bedraagt 128GB, welke uitgebreid kan worden met extern geheugen tot 256GB. Deze specificaties verzekeren de gebruiker van een solide gebruikservaring en eenvoudig beheer van bestanden en back-ups. Daarnaast beschikt de R15 Pro over een VOOC Flash Charge, een 20 megapixel selfie camera en een dubbele camera met een resolutie van 16 megapixel en 20 megapixel. AI-technologie zorgt voor geavanceerde camera functies, zoals gezichtsherkenning. De verkoopprijs van dit toestel is € 649.

OPPO A3

De OPPO A3 is uitgerust met een 6,2 inch Full HD+ scherm een heeft een zeer krachtige batterij van 3400mAh. Het schermoppervlak bedraagt 88% van de voorkant, wat zorgt voor meer gebruiksgemak en verbeterde leesbaarheid. Twee krachtige 16 megapixel-sensoren met autofocus en één 8 megapixel-sensor zijn ook geïntegreerd in de telefoon. Met 4GB werkgeheugen en 128GB interne opslag om bestanden, video’s, foto’s en muziek op te slaan, is de OPPO A3 geschikt voor de consument die zoekt naar een goede prijs/kwaliteitverhouding. De telefoon zal beschikbaar zijn in de kleuren ‘Diamond Black’ en ‘Moonlight Silver’, en kost € 299.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware