Veeam kiest voor Human Capital Management van Workday
10-07-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Veeam kiest voor Human Capital Management van Workday

Veeam Software zet Workday Human Capital Management (HCM) in om de productiviteit van zijn medewerkers te verbeteren. De razendsnelle groei en wereldwijde expansie waren de belangrijkste drijfveren voor de investering in HCM door Veeam, dat inmiddels ruim 3.000 werknemers heeft in meer dan 40 landen. Het bedrijf beschikt hiermee over één wereldwijd cloud-gebaseerd HR-systeem met gebruiksvriendelijke ondersteuning en schaalbaarheid.

De tweede fase van de Workday installatie bij Veeam is onlangs afgerond. Hierbij zijn Workday Talent and Performance Management en Workday Time Tracking toegevoegd aan het basis Workday HCM systeem, dat in slechts 24 weken live ging. Dankzij Workday beschikt Veeam nu over:

  • eenvoudige toegang tot bedrijfskritische gegevens en processen voor de gehele internationale onderneming;
  • meer controle en effectievere besluitvorming voor werknemers en managers door verbeterde en efficiëntere HR-gerelateerde processen;
  • een sterk gereduceerd aantal verbeterde en eenvoudigere rapportages in combinatie met inzichtelijke dashboards gebaseerd op realtime data en informatie;
  • een uniforme aanpak met ingebouwde analytics en integraties, allemaal verpakt in één beveiligde omgeving.

Talent aantrekken en vasthouden

“In de afgelopen tien jaar is Veeam exponentieel gegroeid. Tevredenheid van de medewerkers is één van onze belangrijkste doelen; om dat te bereiken moeten we in staat zijn de meest getalenteerde mensen aan te trekken, vast te houden en op te leiden. In Workday hebben we de juiste partner gevonden om ons te helpen aan die groeiende vraag te voldoen en onze organisatie vooruit te helpen. Het bedrijf heeft zich al bewezen in de samenwerking met een groot aantal ondernemingen, waarvan vele in dezelfde branche en met de dezelfde grootte en geografische spreiding als Veeam”, zegt Miguel Paulino, global HRIS director bij Veeam.

“Het is goed te zien dat steeds meer internationale innovatieve bedrijven zoals Veeam erop vertrouwen dat wij de ideale partner zijn voor toekomstige groei en succes. Workday is vanaf dag één opgebouwd als een werkelijk internationaal systeem. We blijven ons volledig richten op innovaties waar onze wereldwijde klantengroep baat bij heeft”, zegt Javier Moreira, regional vice president for Continental Europe, Workday.

Terug naar nieuws overzicht