Microsoft breidt de Surface-familie uit met de Surface Go

11-07-2018 | door: Witold Kepinski

Microsoft breidt de Surface-familie uit met de Surface Go

Microsoft breidt de Surface-familie uit met de Surface Go, Surface Go Signature Type Cover en Surface Mobile Mouse. De Surface Go is de kleinste en lichtste Surface tot nu toe. Het device heeft de stijl en performance die je van een Surface gewend bent, geleverd in een compact formaat, aldus Microsoft.

Met het 10” hoge resolutie PixelSense display, Windows Hello, pen- en touch-functies, is het device ideaal voor in het onderwijs, op kantoor of voor mensen die veel onderweg zijn zo meldt de leverancier uit Seattle

De Intel Pentium Gold-processor zorgt voor de best mogelijke kracht en prestaties in de Surface Go, die slechts 0,52 kg weegt.

De pre-order van de Surface Go is gestart en het device is vanaf 28 augustus beschikbaar in Nederland voor een prijs vanaf €449. Op de Surface Go draait Windows 10 in S-mode en kan gratis worden geswitcht naar Windows 10 Home. Voor zakelijke klanten is Surface Go beschikbaar met Windows 10 Professional.

Daarnaast is de nieuwe Surface Go Signature Type Cover met Windows Precision Trackpad speciaal gemaakt voor de Surface Go. Ook kan het device met de nieuwe Surface Mobile Mouse worden gebruikt, dat in drie kleuren verkrijgbaar is – Burgundy, Kobaltblauw en Platinum.

 

Terug naar nieuws overzicht
Mobility