Witold Kepinski - 11 juli 2018

Commvault werkt samen met AI-specialist Lucidworks

Commvault werkt samen met AI-specialist Lucidworks image

Commvault, aanbieder voor zakelijke back-up, herstel, archievering voor on-premised en de cloud, heeft een nieuw technologisch partnerschap aangekondigd met AI-specialist Lucidworks.

Door deze overeenkomst zullen de twee bedrijven samenwerken om nieuwe innovaties in kunstmatige intelligentie (AI) te brengen voor de snel evoluerende gegevensback- up en beschermingmarkt. De convergentie van AI-technologie met krachtige back-up- en gegevensbeschermingsmogelijkheden stelt organisaties in staat om hun ontdekking van waardevolle gegevens in hun gegevensactiva te versnellen, wat resulteert in slimme gegevenservaringen die inzichten gebruiken voor winst in productiviteit, informatiebeheer, risicovermindering en verhoogde zakelijke wendbaarheid, aldus Commvault.

"Onze innovatieve capaciteiten op het gebied van AI, machine learning en cognitive search zijn een perfecte aanvulling om het analytics-aanbod en het gegevensplatform van Commvault uit te breiden om klanten een fijn afgestemde IT-omgeving voor het moderne bedrijf te bieden," zegt Will Hayes, CEO van Lucidworks. "Met de integratie van Lucidworks-technologie in Commvault-software zullen klanten waardevolle inzichten verkrijgen uit hun gegevens om betere strategische beslissingen te nemen voor het bedrijf, terwijl ze gemoedsrust hebben wetende dat hun IT-infrastructuur wordt beschermd en altijd zelflerend om interne processen te verbeteren en grotere efficiëntie stimuleren."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!