Unitrends tweakt kanaal- en alliantieprogramma

10-07-2018

Unitrends tweakt kanaal- en alliantieprogramma

Unitrends, aanbieder voor bedrijfsback-up en continuïteit, heef een nieuw verbeterd en vernieuwd programma voor channel partners en alliantie partners aangekondigd. Het programma bevat krachtige nieuwe tools en middelen voor Channel-partners van Unitrends om hen te helpen de groei van hun bedrijf te versnellen.

Unitrends richt zich erop haar kanaalpartners in staat te stellen meer leads te genereren, meer marge te genereren en terugkerende inkomsten te genereren met minder integratiegedrag en minder ondersteuningskosten dan enige andere leverancier in de markt. Met een lange historie als een 100% -kanaal verkoopmodel, onderstreept de herlancering van het Unitrends Global Channel en Alliance-programma de voortdurende toewijding van het bedrijf om de beste enterprise-klasse back-up, ransomware detectie en cloud-gebaseerde bedrijfscontinuïteit aan partners te leveren wereldwijd.

Naast programma-updates heeft Unitrends als vice-president van Channel Sales Clark Brown (foto) de nieuwe Channel Chief benoemd. Bestaat uit een team van uitzonderlijke kanaalexperts, waaronder drievoudig Woman of the Channel winnaar en vice-president van Unitrends marketing, Jennifer Sipala, het Unitrends Global Channel en Alliance Program is een bekroond programma dat gemakkelijk meer van de dingen levert die er toe doen partners via een 100 procent kanaalmodel.

"Unitrends heeft haar inspanningen om de kanaalgemeenschap te versterken verdubbeld om onze huidige en toekomstige partnerrelaties te versterken," zei Clark Brown, vice president channel sales, Unitrends. "Elke innovatieve nieuwe functie, service en programmaverbetering die vandaag werd aangekondigd, was uitsluitend gebaseerd op het mogelijk maken van onze partners om eenvoudig meer inkomsten te verdienen."

Het Unitrends-partnerprogramma omvat meer dan 2000 partners over de hele wereld. Huidige leden zijn geautoriseerde resellers, Silver-, Gold- en Platinum-geautoriseerde distributeurs, gecertificeerde implementatiepartners, gecertificeerde onderwijspartners, geautoriseerde doorverwijzingspartners en partners in technologie-allianties. Bovendien verlengt Unitrends voor een beperkte tijd de Gold-niveau-voordelen aan Kaseya- partners. Bezoek voor meer informatie en deelname aan het Unitrends Global Channel en Alliance Program: https://partners.unitrends.com/English/

Terug naar nieuws overzicht