Redactie - 25 juli 2018

Lexmark introduceert de nieuwe generatie A4-kleurenprinters en MFP's

Lexmark International, speler in oplossingen voor beeldverwerking, kondigt de komst aan van een nieuwe generatie A4-kleurenprinters en multifunctionals. De producten combineren betrouwbaarheid, productiviteit, veiligheid en hoogwaardige kleurenprints voor zakelijke gebruikers.

"Lexmark kondigt met genoegen deze nieuwste reeks kleurenapparaten aan", aldus Allen Waugerman, senior vicepresident en technisch directeur van Lexmark. "De nieuwe modellen zijn ontworpen om betrouwbaar, productief en duurzaam te zijn. IT-afdelingen zullen de lange levensduur en de onderhoudsvriendelijkheid van de apparaten waarderen. Gebruikers worden vooral blij van de hoogwaardige kleurenafdrukken, de allernieuwste prestaties en gebruiksvriendelijke functies.

De nieuwe A4-kleurenapparaten (CS421dn-, CS521dn-, CS622de-, CX421adn-, CX522ade-, CX622ade- en CX625-serie) zijn uitgerust met belangrijke functieverbeteringen aldus Lexmark. "De nieuwe producten volgen op een volledige reeks zwart-witapparaten die ook in 2018 is geïntroduceerd om te voldoen aan de behoeften van zakelijke gebruikers. Nu kan Lexmark alles aanbieden, van kleurenapparaten op instapniveau die beginnen bij 23 pagina's per minuut met 250 pagina's invoer, tot 66 pagina's per minuut in sommige zwart-witprinters", zo beweert Waugerman.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!