Computer Futures lanceert nieuwe dienstverlening
25-07-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Computer Futures lanceert nieuwe dienstverlening

IT-recruitmentbureau Computer Futures introduceert Computer Futures Detachering. Dit bedrijfsonderdeel richt zich op IT-detachering en biedt adequate invulling aan de groeiende vraag naar duurzame inzetbaarheid.

IT-specialisten hebben behoefte aan zekerheid en organisaties aan hoge kwaliteit, aldus Computer Futures. De detacheringstak biedt professionals afwisselende projecten in combinatie met de voordelen van een vaste werkgever, zoals een vast arbeidscontract en ontwikkeltrajecten.

Tegelijkertijd worden organisaties ontzorgd en voorzien van duurzaam inzetbare IT-specialisten. Op de lange termijn heeft de organisatie als doel om projectverantwoordelijkheden binnen organisaties op te pakken, om nog meer als strategisch partner te fungeren, aldus her bedrijf.

Samen met verschillende andere partijen zet Computer Futures zich onder leiding van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) in voor een imagoverandering van detachering. Het doel is dat detachering niet langer gezien wordt als flexibele inzet, maar als duurzame arbeid. Computer Futures Detachering denkt vanuit strategisch oogpunt mee met organisaties over de inzet van medewerkers op de lange termijn. De IT-professionals gaan met name aan de slag op projectbasis bij grote organisaties in onder andere banking & finance, healthcare en engineering, aldus Computer Futures.

Terug naar nieuws overzicht