Remco Holtman wordt partner manager VoIPGRID

12-07-2018 | door: Witold Kepinski

Remco Holtman wordt partner manager VoIPGRID

Sinds begin juni versterkt Remco Holtman als partnermanager het team van VoIPGRID. Holtman heeft gedurende 9 jaar de VoIP-afdeling omgevormd van een traditionele aanbieder van PABX-systemen naar een aanbieder van clouddiensten, met daarbij een recurring verdienmodel.

KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige en meervoudige ISDN 1/2 telefoonlijnen. Veel bedrijven maken nog gebruik van deze traditionele telefoniedienst en moeten op zoek gaan naar een alternatief.

Naar  mening van Holtman is VoIP-bellen hét alternatief. "De uitfasering van ISDN biedt nieuwe kansen voor het ICT-kanaal en de sector roept dit al een tijdje. ICT-bedrijven leveren vaak al diverse diensten rondom de (online) werkplek vanuit een recurring verdienmodel. Microsoft Office 365 is daar een goed voorbeeld van, maar ook WiFi as a Service. Het leveren van VoIP-telefonie vanuit de cloud is dan een mooie aanvulling om de totale werkplek compleet te maken. Omdat je meer grip hebt op de complete werkplek, kan je tevens de klanttevredenheid vergroten."

Lees meer op de site van VoiPGRID.

Terug naar nieuws overzicht