Dell EMC introduceert Integrated Data Protection Appliance (IDPA) DP4400

12-07-2018 | door: Witold Kepinski

Dell EMC introduceert Integrated Data Protection Appliance (IDPA) DP4400

Dell EMC introduceert de Integrated Data Protection Appliance (IDPA) DP4400 die data van applicties beschermd en andere gegevens. De nieuwe Dell EMC IDPA DP4400 biedt volgens de leverancier de perfecte mix van kracht en eenvoud voor middelgrote organisaties, om data tegen lagere kosten te beschermen. De IDPA DP4400 is een geconvergeerd 2U-apparaat dat volledige back-up, ontdubbeling, replicatie, herstel en cloud-paraatheid biedt met disaster recovery en langdurige retentie naar de cloud.

Het beheer is volgens Dell EMC vereenvoudigd in de IDPA DP4400 via een moderne HTML-5 gebruikersinterface (UI) die dagelijkse beheer-, monitoring- en rapportagetaken automatiseert. Het is geïntegreerd met VMware native tools, evenals SQL Management Studio en Oracle RMAN, zodat beheerders van klanten bekende gebruikersinterfaces kunnen blijven gebruiken.

Hardware en Licenties

Implementatie en upgrades zijn ook eenvoudiger: het apparaat heeft een compacte 2U-vormfactor en is door de klant te installeren en op te waarderen. De capaciteit kan ook groeien van 24TB tot 96TB met eenvoudige licentie-upgrades - zonder extra hardware, waardoor downtime en complexiteit worden geminimaliseerd.

Applicatie

De Dell EMC IDPA DP4400 combineert beveiligingsopslag en -software, met zoek- en analysefuncties, voor enterprise-klasse beveiliging in het grootste applicatie-ecosysteem, zowel fysiek als virtueel, en ondersteuning voor meerdere hypervisors (vSphere en HyperV).

Cloud

Het apparaat kan native-tier gedupliceerde gegevens naar de cloud voor langdurige retentie zonder de noodzaak van een aparte cloud gateway. Het biedt snelle deduplicatie voor on-premises en cloud samen met een vermindering van de bandbreedtevereisten tot 98%. De oplossing biedt tot vijf keer meer VM's in een 2U-apparaat 4 en zeven keer meer back-upstreams, aldus Dell EMC.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud