Witold Kepinski - 12 juli 2018

Extreme Networks Technology Partner van Zwarte Cross

Extreme Networks Technology Partner van Zwarte Cross image

Extreme Networks is Technology Partner van Zwarte Cross 2018. De organisatie van het muziekfestival wil technologie inzetten om meer in contact te komen met bezoekers, maar ook om beter te communiceren met personeel.

Naast een ‘Wireless Helpdesk-team’ voor festivalbezoekers biedt Extreme Networks als Technology Partner een aantal softwareoplossingen, waaronder het Extreme Management Center. Het bedrijf verzorgt de oplossingen in samenwerking met Indicium, de integrator van (draadloze) LAN- en mobile computing-technologieën

Hans Nolen, directeur van Indicium: “Als bedrijf hebben we uitgebreide ervaring in de evenementenbranche. Zo leverden we in 2015 al de hardware, in de vorm van toegangspunten en antennes, en on-site support voor de draadloze infrastructuur voorafgaand aan en tijdens de Zwarte Cross. Dit jaarbetrokken bij het beheer van de serveromgeving en de vaste en draadloze infrastructuur van het festival, in combinatie met de hardware van Extreme Networks. Dankzij de uitstekende en prettige samenwerking met zowel Extreme Networks als de organisatie van de Zwarte Cross kunnen we de ExtremeLocation-, ExtremeAnalytics- en ExtremeGuest-oplossingen optimaal ondersteunen op het festivalterrein. We kijken uit naar een geslaagd evenement.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!