12-07-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Xerox beheert scan- en opslag-services van Basware

Basware, leverancier van inkoop- en factuur-afhandelingsoplossingen, e-invoicing en financieringsdiensten, kiest Xerox voor zijn scan- en opslag-activiteiten in meer dan 28 landen. Als onderdeel van de overeenkomst beheert Xerox Basware's scan- en opslag-services, waarin in totaal 24 miljoen facturen per jaar worden verwerkt.

Xeros en Basware gaan samenwerken om klanten van beide organisaties toegang te geven tot het grootste e-invoicing netwerk ter wereld en de scan- en opslagmogelijkheden van Xerox. "We willen klanten helpen hun bedrijfsvoering te vereenvoudigen, slimmer te investeren en de aankoopprocessen van al onze klanten digitaal maken. Dit partnership is opnieuw een sterk voorbeeld van de wijze waarop wij de operationele focus vergroten en onze strategie tot uiting brengen. Onze focus is sterk gericht op cloud groei en het bouwen van een schaalbare wereldwijde business", legt Vesa Tykkyläinen, Chief Executive Officer bij Basware Corporation, uit. "We kiezen Xeros aangezien zij best-in-class technologie en service leveren voor het vastleggen van documenten, meertalige mogelijkheden bieden en onze waarden voor het bouwen van een sterk partnerecosysteem delen."

"De gecombineerde kracht van Basware en Xerox brengt onze toewijding aan het mogelij kmaken van fysieke-naar-digitale transformatie tot leven", aldus Hervé Tessler, President International Operations bij Xerox. "Basware en Xerox streven dezelfde doelstellingen na voor het leveren van de beste service aan klanten en het ondersteunen van de groei van klanten via innovatie."

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud