Redactie - 26 juli 2018

Mattex kiest Infor CloudSuite voor digitale transformatie

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, maakt bekend dat de Mattex Group de oplossingen Infor CloudSuite Fashion, Infor CloudSuite HCM en de business intelligence-oplossing Birst heeft gekozen als onderdeel van zijn digitale transformatie.

Wanneer deze is voltooid, zal het nieuwe cloudplatform Mattex helpen zijn activiteiten op te opschalen voor toekomstige groei. “We waren op zoek naar een cloudoplossing die de groei van ons bedrijf mogelijk zou maken, onze digitale transformatie zou ondersteunen, de productieplanning zou stroomlijnen en de rapportage zou helpen verbeteren. Er is gekozen voor Infor omdat de oplossing aansluit bij onze branchespecifieke behoeften, en een dienst uit de cloud perfect aan onze vereisten voldoet,” aldus Luc Blommaert, CEO van Mattex Group. “We kijken ernaar uit om te kunnen profiteren van de voordelen van geïntegreerde en gestandaardiseerde bedrijfsprocessen en uiteindelijk de totale kosten van IT-eigendom te verlagen door onze infrastructuur naar een cloudomgeving te verplaatsen.”

Mattex, dat tapijtrugsystemen, geotextiel en kunstgras produceert, gaat Infor CloudSuite gebruiken om complexe processen, workflows en systemen te vereenvoudigen met geavanceerde, maar intuïtieve technologie. Mattex koos voor Birst om de kwaliteit van zijn rapportage te verbeteren en te profiteren van een modern, rijk, end-to-end business intelligence-pakket in de cloud. Met de implementatie van Infor CloudSuite HCM in het Midden-Oosten en Noord-Amerika wil Mattex de operationele efficiëntie verbeteren en zijn talentmanagementproces optimaliseren - van werving tot pensionering - terwijl lokale compliance in hun wereldwijde activiteiten wordt gegarandeerd.

“In het huidige economische klimaat werken we met ongekende niveaus van verandering. We willen in de voorhoede van onze sector blijven en moeten meegaan met de tijd om ons productaanbod te verbeteren en concurrerender te worden op de markt. De geïntegreerde Infor-productsuite zal ervoor zorgen dat we altijd volledig inzicht hebben in onze verkooppijplijn, planning, productie, logistiek en financiële informatie. De Infor-producten hebben een centrale plaats in onze bredere doelstellingen voor bedrijfstransformatie. Door een eersteklas financierings- en IT-infrastructuur op te zetten, bieden we operationele efficiëntie, effectiviteit van bedrijfsondersteuning en de mogelijkheid om echte waarde toe te voegen voor al onze belanghebbenden,” zegt Suhail Rafiq, Chief Financial Officer van Mattex Group.

De nieuwe oplossingen draaien op Infor OS-technologie, inclusief ION, die de integratie van software van derden mogelijk maakt, en de Infor Ming.le gebruikerservaring, die analyses, waarschuwingen, bedrijfsdocumenten incorporeert en samenwerking tussen gebruikers ondersteunt om de efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!