Redactie - 26 juli 2018

Philips monitors op IFA 2018

Philips monitors op IFA 2018 image

MMD, merklictentiepartner voor Philips monitors, is dit jaar aanwezig op de 58e editie van de IFA-beurs. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers de vele innovaties op het gebied van monitoren aanschouwen, waaronder ultra-wide-schermen en touchscreens voor een betere productiviteit. Ook zijn er USB-C docking-monitoren te zien voor een betere connectiviteit, dunne gebogen schermen voor een betere beleving en nog veel meer.

Een aan vier zijden randloos ontwerp is één van de belangrijkste vernieuwingen in de nieuwste Philips-schermen, die ze ideaal maken voor opstellingen met meerdere monitoren, ook wel tiling genoemd. Deze schermen zijn flinterdun (slechts 6.1 mm), terwijl de gebogen modellen een betere gebruikservaring bieden thuis of op werk.

Tijdens IFA 2018 is er een speciale plek ingericht voor het 4K HDR 1000-scherm van 43 inch, die is ontworpen voor console gamers. Bezoekers hebben daarbij de kans om de monitor te bewonderen in een speciaal ingerichte gaming-omgeving bij de Philips booth.
De Momentum-monitor bevat een uitstekende beeldkwaliteit door zijn stijlvolle, grote en snelle VA-paneel in CrystalClear 4K (UHD)-resolutie, een snelle responstijd en lage input lag om schokkerige beelden en tearing te voorkomen. Daarnaast biedt het scherm vele functies voor een verbeterd comfort, een betere connectiviteit en meer speelgenot.

De nieuwe line-up van Philips monitoren bevat meerdere ultra-wide schermen van 32:9/32:10. De grote schermen worden tentoongesteld op IFA 2018 en variëren van 43,4 tot 49 inch. Ook zijn ze uitgerust met een ‘Hello’-webcam. Deze grote maten maken het mogelijk om efficiënter te multitasken doordat er meer informatie weergegeven kan worden op één scherm. Bij opstellingen van meerdere monitoren wordt de gebruiker minder afgeleid doordat er geen schermranden te zien zijn. Door deze nieuwe monitoren is het niet meer nodig om meerdere schermen aan te schaffen, zoals je vaak ziet bij financiële bedrijven, op sales-afdelingen en bij andere B2B-omgevingen.

Touchscreen-technologie is verwerkt in meerdere Philips-monitoren die dit jaar uitkomen. De B2B Touch Monitors gebruiken Projected-Capacitive (P-Cap) die tot 10 punten ondersteunt in aanvulling op de geavanceerde IP54-bescherming tegen water en stof. Deze schermen bevatten opties voor het soepel en eenvoudig kantelen van het scherm, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om het scherm voor hun eigen voorkeur in te stellen. Deze professionele monitoren worden in de maten 17 en 21,5 inch tentoongesteld op IFA.

De andere aankomende professionele Philips-monitoren die in Berlijn worden tentoongesteld hebben een grootte van 31,5 tot 34 inch en bevatten een 5k-resolutie, waardoor zij voldoen aan de eisen die gelden op het gebied van flexibel werken. De nieuwe monitoren bevatten een USB Type-C-poort en leveren een volledige docking-functionaliteit en geoptimaliseerde connectiviteit. De dunne, tweezijdige en omdraaibare connector (USB Type-C) biedt een eenvoudige mogelijkheid tot docking via één kabel. Hierdoor kunnen gebruikers hun data op een veilige en snelle manier overdragen, hun telefoons, notebooks en andere randapparatuur op het scherm aansluiten en opladen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!