Witold Kepinski - 13 juli 2018

Centric beheert administratie Stichting Pensioenfonds Yara Nederland

Centric beheert administratie Stichting Pensioenfonds Yara Nederland image

Stichting Pensioenfonds Yara Nederland heeft de intentie uitgesproken zijn pensioenadministratie per 1 januari 2019 onder te brengen bij Centric. Het pensioenfonds verzorgt de pensioenen van de werknemers van Yara, een internationale onderneming in gewasvoeding en chemische en milieuoplossingen.

De pensioenadministratie is momenteel nog in handen van een andere partij. Stichting Pensioenfonds Yara Nederland en Centric gaan de komende periode verder in gesprek om de transitie voor te bereiden.

Hans Schrijver, CCO bij Centric: “We zijn blij en trots dat Stichting Pensioenfonds Yara Nederland de intentie heeft uitgesproken de pensioenadministratie in handen van Centric te geven. Dit is weer een mooie stap in onze groeiambitie binnen de financiële sector. Wij gaan voor een excellente dienstverlening, een soepele transitie en kijken uit naar een prettige samenwerking.”

Peter Vlaeminck, bestuursvoorzitter bij Stichting Pensioenfonds Yara Nederland: “Pensioenfonds Yara heeft na een zorgvuldig doorlopen selectietraject gekozen voor Centric. Centric is een open, flexibele en opkomende partij met moderne IT-gedreven processen. Hun aanpak is veelbelovend. De organisatie kent korte lijnen, wat ons erg aanspreekt. Het aangename bezoek aan hun kantoor heeft ons enthousiast gemaakt.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!