Invoxia GPS-tracker is nu beschikbaar in de Benelux op Sigfox

12-07-2018 | door: Witold Kepinski

Invoxia GPS-tracker is nu beschikbaar in de Benelux op Sigfox

Invoxia kondigt de beschikbaarheid aan in Europa van zijn autonome geolokerende GPS-tracker die werkt met een Sigfox-netwerk met laag vermogen. Het behandelt de meeste Europese landen en houdt de zaken en mensen waar we om geven voor maximaal zes maanden in de gaten.

De Invoxia GPS Tracker is het nieuwste apparaat dat auto's, motorfietsen , bagage en zelfs kinderen bijhoudt om ervoor te zorgen dat ze nooit meer verdwalen. Eenvoudig en discreet past de tracker overal: in het dashboardkastje, de topkoffer, de zak van elke handtas of de kinderrugzak. Met een batterijlevensduur van maximaal 6 maanden kunnen gebruikers via GPS-precisie toegang krijgen tot de exacte locatie van het apparaat en de routes in een geselecteerd tijdslot volgen. De gebruiker kan ook "beveiligingszones" definiëren om waarschuwingen te ontvangen wanneer de tracker deze gebieden betreedt of verlaat. Stel je de mogelijkheden voor om een ??gestolen auto, motor of een koffer tijdens het reizen te volgen.

Met een batterijlevensduur van maximaal 6 maanden, heeft de gebruiker toegang tot de exacte locatie van de tracker op de smartphone, met GPS-precisie, en traceert hij zijn routes in een geselecteerd gebied of tijdvak. Gebruikers kunnen de volgintensiteit ook aanpassen terwijl de Invoxia GPS Tracker in beweging is. Gebruikers kunnen verschillende modi activeren op basis van hun behoeften:

Beschikbaarheid:

De Invoxia GPS-tracker is verkrijgbaar in Nederland, België en Luxemburg voor de prijs van 99,00 €, inclusief een abonnement voor 3 jaar op het  Sigfox-netwerk voor laag vermogen. Het kan worden gekocht door invoxia.com  en Amazon.

Terug naar nieuws overzicht