Witold Kepinski - 13 juli 2018

Bomgar neemt Avecto over

Bomgar neemt Avecto over image

Bomgar koopt voor een onbekend bedrag Avecto, aanbieder van endpoint privilege management. Sinds 10 jaar levert Avecto innovatieve oplossingen in een snelgroeiend segment van cybersecurity. De technologie van Avecto is eeen aanvulling op de bestaande oplossingen voor geprivilegieerd toegangsbeheer (PAM) van Bomgar .

De Privileged Identity en Privileged Access- componenten van de bomgar PAM-productportfolio beveiligen accounts en inloggegevens, terwijl ze ook de toegangspaden op afstand beschermen die door aanvallers zijn misbruikt. En nu voegt de toevoeging van Avecto een extra verdedigingslaag toe aan het eindpunt. Met Avecto's managementtechnologie met eindpunt, kunnen Bomgar-klanten overbodige admin-rechten in hun hele organisatie verwijderen en alleen privileges voor goedgekeurde applicaties en acties uitbreiden.

Naast verdediging tegen cyberaanvallen en misbruik van voorkennis, helpt Bomgar klanten ook hun PAM-implementaties te stroomlijnen via een enkele leverancier. De omvang en complexiteit van PAM-implementaties blijft toenemen. Maar nu kunnen organisaties naar Bomgar komen voor een volledig gepriviligieerde identiteits- en toegangsbeheeroplossing. Dit omvat toonaangevende technologie op het gebied van geautomatiseerde detectie van bevoorrechte accounts, continue referentie-rotatie, geprivilegieerd sessiebeheer, geprivilegieerde hoogte en delegatie en geprivilegieerde toegangscontrole, aldus Bomgar.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!