Witold Kepinski - 14 juli 2018

Bitdefender biedt beveiligingssuite voor MSP spelers

Bitdefender biedt beveiligingssuite voor MSP spelers image

Bitdefender, specialist in cyberbeveiliging kondigt drie nieuwe producten aan om Managed Service Providers de snelle toename van de vraag naar geavanceerde services voor bedreigingspreventie, detectie, onderzoek en respons te laten benutten.

Bitdefender Cloud Security voor MSP omvat nu patchbeheer, geavanceerde dreigingsbeveiliging (met HyperDetect en Sandbox Analyzer) en eindpuntdetectie en -respons. De nieuwe aanbiedingen zijn optioneel en zullen beschikbaar zijn met maandelijkse gebruiksgebonden licenties voor MSP's van dezelfde multi-tenant Bitdefender-cloudconsole die MSP's vandaag gebruiken. Vanuit dit enkele scherm kunnen MSP's de nieuwe producten samen met antivirus- / antimalware-bescherming, contentbeheer, apparaatbeheer, MS-Exchange-beveiliging, volledige schijfversleuteling, virtualisatie en cloudbeveiliging implementeren en beheren.

"Organisaties hebben behoefte aan uitgebreide next-gen gelaagde beveiliging waarmee ze steeds geavanceerdere ransomware, zero-day, fileless en hacking-aanvallen kunnen bestrijden. Bitdefender MSP Security Suite is ontworpen om aan deze vraag te voldoen ", zegt Jose Lopez, Vice President Global Sales, Service Providers en Technology Licensing, Bitdefender. "Met de nieuwe afstembare mogelijkheden voor machine learning, detectie, onderzoek en respons kunnen MSP's en MSSP's nu gespecialiseerde beveiligingsdiensten toevoegen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven die zeer gevoelig zijn voor hun gegevens en zich zorgen maken over geavanceerde of gerichte aanvallen."

In plaats van oplossingen te stapelen met verschillende beheerconsoles en agents, biedt Bitdefender Cloud Security voor MSP een complete endpointbeveiligingssuite met uniform beheer en één agent, waardoor de beveiliging wordt gestroomlijnd en vertragingen voor klanten worden voorkomen.

De nieuwe services omvatten:

Patch Management, dat patchen inspanningen en kosten vermindert, en een enkele bron van patching biedt met de grootste database van Windows en applicaties van derden. Patches kunnen overal op alle apparaten automatisch worden toegepast, zowel op locatie als op externe locaties, waardoor aanvallers minder kans krijgen om kwetsbare applicaties te misbruiken.

Advanced Threat Security, inclusief HyperDetect, dat is ontworpen om aanvallen bij pre-execution te blokkeren met afstelbare machine-leermogelijkheden en Sandbox Analyzer voor verbeterde gerichte aanvalsdetectie. Het beschermt tegen bestandsaanvallen, PowerShell en andere scriptaanvallen en levert een verbeterde context en zichtbaarheid van bedreigingen op.

Eindpuntdetectie en -respons correleert informatie van verschillende sensoren, zoekt afwijkend gedrag en biedt duidelijk zicht op indicatoren van compromis (IOC's) en onderzoeksprocessen met één klik voor bedreigingen en incidentresponsen. Hierdoor kunnen serviceproviders voldoen aan de eisen van klanten en meegroeien met beheerde detectie- en responsservices.

Meer informatie over Bitdefender Cloud Security voor MSP's op www.bitdefender.com/msp.

Door: Witold Kepeinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!