Witold Kepinski - 13 juli 2018

Joost Ramaekers nieuwe bestuurder van Sogeti in Nederland

Joost Ramaekers nieuwe bestuurder van Sogeti in Nederland image

Sogeti heeft met ingang van deze maand een nieuwe leider in Nederland. Joost Ramaekers (46) neemt daarmee het stokje over van Piet Wybe Wagter die verantwoordelijk wordt voor de activiteiten van Sogeti en Capgemini in België en Luxemburg.

Voor zijn dienstverband bij de IT-dienstverlener was Ramaekers werkzaam bij Capgemini als Chief Sales & Portfolio Officer. Ramaekers heeft inmiddels 23 jaar ervaring in de ICT-sector. In zijn nieuwe rol geeft hij leiding aan het Nederlandse directieteam van Sogeti.

Ramaekers startte zijn loopbaan in 1995 bij IBM. Via een aantal andere IT-bedrijven kwam hij in 2006 in dienst bij Capgemini in Nederland als Account Executive voor de Hightech industrie. In 2012 werd hij verantwoordelijk voor de Insights & Data Serviceline.

Vanaf 2016 maakte hij deel uit van de Nederlandse Capgemini-directie in zijn functie als Chief Sales & Portfolio Officer voor Application Services. De nieuwe leider van de Nederlandse Sogeti-organisatie studeerde Toegepaste Natuurkunde aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven.

Ramaekers is getrouwd en heeft twee dochters.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!