Redactie - 14 juli 2018

Tech Data verbetert aanbod StreamOne Cloud Marketplace (SCM)

Tech Data verbetert aanbod StreamOne Cloud Marketplace (SCM) image

Tech Data kondigt aan dat het meerdere verbeteringen introduceert in zijn StreamOne Cloud Marketplace (SCM). Deze nieuwe functies en mogelijkheden helpen partners bij het bouwen en onderhouden van efficiëntere, flexibelere en waardevollere cloudplatforms die bijdragen aan betere bedrijfsresultaten zo beweert Tech Data. De verbeteringen zullen voor het eerst worden getoond op de stand van Tech Data op Microsoft Inspire, 15-19 juli, in Las Vegas.

SCM-verbeteringen omvatten:

Eindgebruiker portal SDK [Software Development Kit] dat gebruikmaakt van de kracht van StreamOne API's om resellers een self-service portal op maat voor hun klanten te bieden

Verbeterde functies voor abonnementsbeheer voor Microsoft Office 365 om resellers te helpen efficiënt gebruikers met meerdere abonnementen te beheren

Toevoeging van de ONTAP-oplossing van NetApp Cloud Volumes aan SCM's portfolio van op Azure gebaseerde en blueprints

"Deze toevoegingen aan de StreamOne Cloud Marketplace stellen onze channel-partners in staat hun terugkerende cloudinkomsten uit te breiden met minimale investeringen, middels de nieuwe platformfuncties en oplossingen die beschikbaar zijn in ons toonaangevende cloudplatform", aldus Michael Urban, corporate vice president, Strategy, Transformation and Global Vendor Management, bij Tech Data. "Het StreamOne-platform geeft resellers eenvoudig toegang tot Microsoft Office 365 en Azure-services en stelt hen in staat om hun eigen cloud-activiteiten te starten, wat flexibiliteit en gemak voor hun eindgebruikers biedt. Dit is een ideaal platform om partners te laten profiteren van het buitengewone innovatietempo op dit moment in onze markt."

Nieuwe SDK voor eindgebruiker portal

De SDK is beschikbaar op de GitHub-hostingservice met een click-to-deploy-installatie, met toegang tot de GitHub-repository via SCM. Met deze uitbreiding kunnen klanten van Tech Data hun eigen klantportals opzetten die zijn verbonden met hun StreamOne-accounts, zodat hun eindgebruikers hun eigen abonnementen op deze portals kunnen beheren. Verbeterde dashboard- en rapportagemogelijkheden zijn ook beschikbaar, waarmee resellers geholpen kunnen worden bij het lifecycle-management van hun klanten en waardoor ze betere aanbevelingen richting hun klanten kunnen doen.

Verbeterde abonnementsbeheer functies voor Microsoft Office 365

Klanten van Tech Data vertrouwen op StreamOne om de transactie en het beheer van cloudoplossingen voor hun eindgebruikers te vereenvoudigen.

Resellers kunnen efficiënt gebruikers met meerdere abonnementen beheren door extra functies toe te passen om die abonnementen van gebruikers te benoemen en toe te wijzen.

NetApp Cloud Volumes ONTAP voor Microsoft Azure

De gebundelde kracht van NetApp en Microsoft Azure in een vooraf geteste oplossing, NetApp Cloud Volumes ONTAP voor Microsoft Azure is nu beschikbaar in SCM. Het helpt partners met het bouwen van cloudomgevingen met enterprise-class cloudopslag en biedt eindgebruikers een universeel opslagplatform dat eenvoudig kopiëren van gegevens in een hybride cloudomgeving mogelijk maakt.

Beschikbaarheid StreamOne Cloud Marketplace verbeteringen

Als Microsoft's 2018 Indirect Provider Partner van het Jaar, bevindt Tech Data zich in de unieke positie om deze gebundelde oplossingen en verbeteringen op de markt te brengen en vanaf medio juli wereldwijd beschikbaar te stellen, waar de StreamOne Cloud Marketplace beschikbaar is.

De StreamOne Marketplace biedt klanten van Tech Data de mogelijkheid om de volledige eindgebruikerlevenscyclus voor clouddiensten op basis van verbruik en abonnementen te beheren. Channel-partners hebben eenvoudig toegang tot hulpmiddelen en bronnen die hen helpen bij het leren over, investeren in en beheren van cloudservices. De gespecialiseerde support van Tech Data maakt het voor resellers makkelijker om hun bedrijfsmodellen efficiënt over te zetten en de voordelen van het programma van leveranciers en serviceproviders beschikbaar te maken.

Om tijdens Microsoft Inspire, van 15 tot en met 19 juli, de kracht van next generation-oplossingen in praktijk te tonen, zal de stand van Tech Data, nr. 632, een "Next Generator"-tool bevatten waarmee deelnemers kunnen zien hoe snel hun bedrijf kan groeien als ze profiteren van de next-generation solutions. Met behulp van gegevens van het industrie onderzoeksbureau IDC1 kan de groei van elk bedrijf worden geëxtrapoleerd naar het jaar 2021.

Deelnemers die interesse hebben in een rondleiding over de stand van Tech Data in het Mandalay Bay Convention Center en de T-Mobile Arena in Las Vegas, of die een technische Data Solutions-specialist willen ontmoeten om de tool "Next Generator" te testen, kunnen een e-mail sturen naar tdcloud@techdata.com, of bellen met (800) 237-8931.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!