Witold Kepinski - 17 juli 2018

Tim Cobben nieuwe Managing Director Experis Ciber

Tim Cobben nieuwe Managing Director Experis Ciber image

Tim Cobben (45) is per direct benoemd tot Managing Director van Experis Ciber. Hiermee volgt hij de vertrekkende Barbera de Graaf op, die verdergaat als Vice President of Sales Europe bij Right Management, onderdeel van ManpowerGroup.

Na zijn Master International Business bekleedde Cobben meerdere managementfuncties bij Mercedes-Benz. In 2011 maakte hij de overstap naar KPN, waar hij de afgelopen drie jaar directeur was bij KPN Consulting; het ICT-adviesbureau van KPN.
Tim Cobben: “Als nieuwe Managing Director wil ik ervoor zorgen dat Experis Ciber zich, naast detachering, meer gaat richten op projecten vanuit een integrale IT-aanpak. Met onze kennis, ervaring en track record behoren we tot de top in een groot aantal SAP domeinen. Daarnaast zijn we sterk in integraties met andere omgevingen, zoals low code platforms en ECM-omgevingen, en het beheer daarvan. Met effectieve oplossingen helpen we onze opdrachtgevers écht een stap verder in de digitale transformatie van hun business. Ik kijk ernaar uit om verder deze richting in te slaan met de enthousiaste club IT professionals die Experis Ciber is.”

“Tim heeft een brede ervaring in de IT-consultancy, IT-outsourcing en klantcontact-management en is ontzettend enthousiast en gedreven”, zegt Danny Spee, Managing Director van Experis. “Daarnaast streeft hij naar een intensieve samenwerking, zowel binnen de teams als de organisatie, en continue verbeteringen. Ik ben ervan overtuigd dat Tim de juiste persoon is om Experis Ciber naar een hoger niveau te tillen en verdere professionalisering door te voeren. Niet alleen om opdrachtgevers optimaal te ondersteunen, maar ook om Experis als geheel te versterken.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!