Mantis Vision haalt extra kapitaal op voor 3D-detectie toepassingen
17-07-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Mantis Vision haalt extra kapitaal op voor 3D-detectie toepassingen

Mantis Vision, een leverancier van geavanceerde 3D-detectie, volumetrische content acquisitie en het delen van technologieën, maakte de sluiting bekend van de Series D-ronde van 55 miljoen dollar met een totale investering van 84 miljoen dollar tot nu toe. Het nieuwe kapitaal moet gaan dienen om de technologische voorsprong van het bedrijf uit te breiden, de go-to-market strategie van Mantis Vision te versnellen, zijn internationale personeelsbestand uit te breiden en externe groeikansen te ondersteunen.

De Series D-investering werd geleid door Luenmei Quantum Co. Ltd., een nieuwe investeerder in Mantis Vision en Samsung Catalyst Fund, een bestaande aandeelhouder van het bedrijf. Mantis Vision en Luenmei Quantum Co. kondigden ook de vorming aan van een nieuwe joint venture, "MantisVision Technologies", om de positie en groei van Mantis Vision in de Greater China Market verder te versterken.

Mantis Vision is opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Israël en biedt geavanceerde 3D-technologieën voor het vastleggen en delen van inhoud voor een breed scala aan toepassingen - van 3D-camera's voor smartphones, industriële / professionele 3D-camera's / scanners en tot een live 3D-volumetrische studio. Onder deze nieuwe financieringsronde zal Mantis Vision zijn R & D-inspanningen kunnen uitbreiden door de huidige stand van de conventionele 3D-technologie naar nieuwe hoogten te brengen met zijn 3D-detectietechnologie.

De oprichting van "MantisVision Technologies" moet de positie van Mantis Vision op de Greater Chinese markt versterken. Met operationele kantoren in Beijing en Shanghai zal de JV de introductie van de producten en technologie van Mantis Vision verder ondersteunen en lokalisatie, lokale verkoop en ondersteunende functies in de regio bieden.

Mantis Vision is van plan zijn wereldwijde personeelsbestand te verdubbelen met nog eens 140 werknemers in Israël, de VS, China en Slowakije tegen het einde van 2020. Als onderdeel van de nieuwste seriefinanciering zal Mantis Vision zijn pool van talentengineers voor geavanceerde R & D-algoritmen uitbreiden onderzoek in computer vision en deep learning, geavanceerde optica-experts, mobiele camera-ingenieurs, 3D-apps-ontwikkelaars en 3D-volumetrische studio-experts onder andere open posities in programmabeheer en bedrijfsontwikkeling. Mogelijkheden voor wereldwijde schaal zijn al gaande met Mantis Vision en de nieuwste samenwerking tussen smartphone-ontwikkelaar Xiaomi om de 3D-cameratechnologie van Mantis Vision te implementeren in de onlangs aangekondigde Xiaomi's nieuwe premium vlaggenschip-smartphone, de Mi8.

So Chong Keung, Luenmei Quantum Co. Ltd. President en GM zegt over de kapitaalinjectiw: "Luenmei Quantum volgt de Israëlische hightech-industrie op de voet, die uitstekende technologie creëert." Mantis Vision's veelzijdige en geavanceerde 3D-technologieën zijn goed gepositioneerd en geschikt voor mobiele, veilige ID-toepassingen en entertainment op het gezicht. industrieën in China We vonden dat Mantis Vision de juiste match is voor Luenmei Quantum, een combinatie van hi-tech, innovatie en passie ".

David Goldschmidt,VP en Managing Director van Samsung Catalyst Fund zegt verder: "Wij mensen voelen de wereld in rijke 3D, maar de huidige cameratechnologie is 2D, beperkt de manier waarop we communiceren en inhoud creëren en beperkt de mogelijkheden van machines om meer voor ons te doen. loopt voorop in de richting van 3D-sensortechnologie die klein van vorm is en goedkoop genoeg om breed inzetbaar te zijn in allerlei soorten apparaten.In de toekomst zal 3D-imaging met hoge resolutie alles mogelijk maken, van slimmere stofzuigers en veiligere voertuigen, en alledaagse consumenten 3D geworden content creators. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.”

Gur Arie Bitan, oprichter en CEO van Mantis Vision besluit: "Deze laatste aankondiging is een ander bewijs van de snelle ontwikkelingen van Mantis Vision in deze recente periode, zowel op technologisch als op bedrijfsniveau. We beschouwen onze voortgezette samenwerking met Samsung Catalyst Fund en Luenmei Quantum Co. als een strategisch partnerschap en dankzij onze nieuwe joint venture kunnen we onze grip op de Greater Chinese markt verder versterken."

Terug naar nieuws overzicht
Security