Postex neemt O3Spaces document services platform over
17-07-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Postex neemt O3Spaces document services platform over

Postex, speler op het gebied van cloudgebaseerde klantcommunicatie, heeft recent O3Spaces overgenomen. O3Spaces heeft in de achterliggende jaren een cloudgebaseerd documentservices-platform ontwikkeld.

Met de toevoeging en integratie van O3Spaces B.V. krijgen Postex-klanten directe beschikking over hoogwaardige diensten voor outputmanagement, signing, en workflowondersteuning. Klanten die al succesvol gebruik maken van het platform zijn o.a.: Gemeente Utrecht, Gemeente Heerenveen en de Gemeente Gouda.

“Postex voorziet in een end-to-cloud communicatieplatform. Met de integratie van de O3Spaces-technologie kan Postex een nog completere klantcommunicatieoplossing bieden. Het betekent dat we nu in staat zijn om onze klanten via één platform geavanceerde documentservices te bieden, waaronder een 100% eigen cloud-gebaseerd outputmanagementplatform, aanleveringsinterfaces en een mogelijkheid om documenten te archiveren” aldus Cornelis Hoeflake, CTO van Postex op de Postex site.

De overname geeft Postex ook direct een positie in de publieke sector, waar, naast enkele waterschappen, nu ook gemeentes onderdeel zijn van het klantenportfolio. Klanten van Postex zullen volgens Hoeflake direct de voordelen ervaren van technologieën, waaronder outputmanagement, omdat deze vaak een knelpunt vormen bij digitale transformaties.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud