Synology Surveillance Station 8.2 Beta beschikbaar
18-07-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Synology Surveillance Station 8.2 Beta beschikbaar

Synology Inc. maakt bekend dat de bètaversie van Surveillance Station 8.2 beschikbaar is. Testers wereldwijd worden uitgenodigd om aan het testprogramma voor de bètaversie deel te nemen. Deze nieuwe versie introduceert LiveCam, een gloednieuwe app voor beveiligingscamera's die van een oude telefoon in een handomdraai een IP-camera maakt.

Het vernieuwde DS cam biedt hogere prestaties en meer compatibiliteit, en IP-luidsprekers worden aan de lijst met ondersteunde hardware toegevoegd. De nieuwe versie van het app-center maakt de reeks vernieuwende functies compleet en biedt meer flexibiliteit in het beheren van toepassingen. Nadat de bètafase is afgerond, zullen waardevolle feedback en suggesties in overweging worden genomen voor de officiële versie van Surveillance Station 8.2.

“De nieuwste update van Surveillance Station verkent met de introductie van LiveCam het potentieel van mobiele bewaking in thuis- en bedrijfsomgevingen. Er is sprake van een gestroomlijnde interface en beter toepassingsbeheer," vertelt productmanager Ivan Chang van Synology Inc. “Nadat de telefoon met LiveCam is veranderd in een beveiligingscamera, wordt deze opgenomen in het netwerk van Surveillance Station. Video-opnamen zijn direct toegankelijk via DS cam."

De app is beschikbaar in het app-center, zodat gebruikers hun bewakingsmogelijkheden kunnen verbeteren door de apps te gebruiken die het beste aansluiten op hun behoeften. Het effect van de bewaking wordt verder versterkt dankzij de ondersteuning van IP-luidsprekers, zodat gebruikers geluid kunnen uitzenden en de omgeving van deze audioapparaten kunnen monitoren via gekoppelde IP-camera's.

Terug naar nieuws overzicht
Security