Redactie - 26 juli 2018

Snow Software en Microsoft werken nauwer samen

Snow Software, wereldwijde aanbieder op het gebied van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management-oplossingen, gaat een samenwerking aan met Microsoft om klanten te helpen de waarde van Software Asset Management te maximaliseren. Dit gaat verder dan alleen het naleven van softwarelicenties.

Microsoft Intelligent Asset Manager (IAM) stelt de partners en klanten van Snow Software in staat om op een eenvoudigere en transparantere manier inventarisgegevens te verzamelen en deze veilig te delen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de gecentraliseerde service van Microsoft om licentieposities te bepalen.

IAM, gekoppeld aan Snow Software-technologie, maakt het gemakkelijker om de IT-inventaris van een klant te begrijpen. Het maak het mogelijk om deze data op een veilige en klantgerichte manier op te slaan en een goede licentiepositie (Effective License Position - ELP) te creëren. Via een speciaal programma van Snow Software, kunnen Microsoft-klanten de ELP gebruiken om hun Microsoft-licentiepositie doorlopend te beheren. Door dit te doen via een beheerd en transparant proces met vooraf overeengekomen meeteenheden, is optimalisatie mogelijk, wordt er meer waarde gecreëerd voor Microsoft-klanten en is het mogelijk om strategische technologie- en cloud-beslissingen te maken die gebaseerd zijn op data aldus Sbow Software.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!