HPE Aruba, Cisco en Extreme Networks leiders in Wired and WLAN Access Infrastructure

18-07-2018 | door: Witold Kepinski

HPE Aruba, Cisco en Extreme Networks leiders in Wired and WLAN Access Infrastructure

HPE Aruba, Cisco en Extreme Networks zijn leiders in de Wired and WLAN Access Infrastructure markt. Dit meldt onderzoeksbureau Gartner in zijn Magic Quadrant voor wired en wireless LAN access infrastructure voor 2018.

Volgens Gartner “heeft een leverancier uit het Leaders-quadrant aangetoond tegemoet te kunnen komen aan een breed scala klantbehoeften door middel van een uitgebreide serie producten. Leaders oefenen invloed uit op de markt en bieden complete en onderscheidende access layer-applicaties, net als internationale dienstverlening en support. Leaders hebben aantoonbaar gedemonstreerd in staat te zijn sterke en langdurige relaties te onderhouden met hun verkoopkanaal en klanten en hun portfolio’s bevatten geen duidelijke gaten.”

Huawei, Mist Systems en Mojo Networks hebben een goede visie. Daarna volgen een hele boel niche spelers aldus Gartner.

Evoluerende bedrijfsvereisten voor betere toegangslaagintelligentie en automatisering blijven uitdagende netwerkleveranciers.Infrastructuur- en operationele leiders moeten de bekabelde en draadloze LAN-infrastructuur evalueren op basis van steeds complexere behoeften aan toegang tot netwerkservices en -beheer aldus Gartner.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Hardware