Redactie - 18 juli 2018

Lenovo lanceert ThinkAgile Composable Cloud Platform

Lenovo lanceert ThinkAgile Composable Cloud Platform image

Lenovo Data Center Group, aanbieder van hyperconverged infrastructure (HCI), breidt zijn ThinkAgile-portfolio verder uit om een oplossing te bieden voor klanten die de behendigheid van de public cloud en de veiligheid van een private cloud willen.

Om tegemoet te komen aan deze groeiende klantentrend heeft Lenovo - samen met Cloudistics - het composable cloud-platform van de ThinkAgile CP-serie ontwikkeld, een 'cloud-in-a-box' die alle gemakken en gebruiksgemak van een openbare cloudomgeving biedt beveiligd achter de firewall van het datacenter van de klant.

Lenovo ThinkAgile CP-serie - met volledig geïntegreerde infrastructuur, applicatiemarktplaats en end-to-end automatisering van softwaregedefinieerd netwerk, compute en opslag - levert een kant-en-klare cloudervaring die eenvoudig en centraal kan worden beheerd, waar dan ook via een software-as- a-service (SaaS) -portal.

"Als een wereldwijd bedrijf dat niet gehinderd is door legacy, bevindt Lenovo zich in een unieke positie om niet alleen naar onze klanten te luisteren en hun pijnpunten te begrijpen, maar ook om revolutionaire oplossingen te ontwikkelen die IT-wegblokkades elimineren en hun bedrijfsgroei versnellen," zegt Roderick Lappin, Senior Vice President, wereldwijde verkoop en marketing van Lenovo Data Center Group. "De ThinkAgile CP-serie is een ander voorbeeld van hoe Lenovo de industrie vooruithelpt door klanten in staat te stellen echt hun cloudervaring te bezitten op een veilige, schaalbare en gestroomlijnde manier."

Het private cloud computing-platform van Cloudistics vermindert de toepassingscyclus van applicaties met 90%, wat zich vertaalt in een snellere time-to-revenue, "zei Najaf Husain, Chief Executive Officer van Cloudistics. "We maken private clouds net zo gebruiksvriendelijk als de public cloud, maar met de controle en prestaties die zakelijke klanten willen. Onze samenwerking met Lenovo stelt ons in staat om een ??samenstelbaar cloudplatform van de volgende generatie op de markt te brengen dat eenvoudig te implementeren, implementeren, bedienen, onderhouden en ondersteunen is. "

De ThinkAgile CP-reeks biedt volledig geïntegreerde hoge beschikbaarheid, back-up, externe replicatie, gebruikssensor, live hulp en ondersteuning en multilaagbeveiliging. Klanten kunnen gebruikmaken van een beheerde applicatiemarktplaats (die ze kunnen uitbreiden met hun eigen aanbod) voor een snelle implementatie en kunnen genieten van eenvoudige, plug-and-play schaalvergroting van gedisaggregeerde eenheden van computer- en opslagcapaciteit. Lenovo ThinkAgile CP-serie biedt een premium-ervaring voor bedrijven in het middensegment en bedrijven die willen profiteren van agile methodologieën met behulp van een privécloudecosysteem. Het platform is ideaal voor bedrijven of organisaties die de voordelen van de openbare cloud willen, zonder concessies te doen aan controle, gegevensbeveiliging, applicatieprestaties en dienstverlening.

De Lenovo ThinkAgile CP-serie is verkrijgbaar via verkoopvertegenwoordigers van Lenovo en Cloudistics en kanaalpartners. Klanttesten en proof-of-concept testen beginnen in augustus 2018 in Noord-Amerika en Europa met verdere wereldwijde implementatie, waaronder China, later dit jaar. Ga voor meer informatie naar http://www.lenovo.com/thinkagilecp

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!