Redactie - 18 juli 2018

Commvault consolideert en tweakt product aanbod

Commvault consolideert en tweakt product aanbod image

Commvault, speler op het gebied van back-up, herstel en gegevensbeheer in elke hybride omgeving, heeft een nieuw, vereenvoudigd product, prijsstelling en verpakking aangekondigd die het gemakkelijker maakt dan ooit tevoren om Commvault-oplossingen te kopen, te implementeren en te verkopen. Met deze wijzigingen biedt Commvault geconvergeerde datamanagementoplossingen die herdefiniëren hoe progressieve ondernemingen van alle grootten hun gegevens beschermen, beheren en gebruiken - nu nog eenvoudiger, schaalvoller en completer zo belooft Commvault.

De nieuwe productaankondiging kont samen met nieuwe Commvault programma's, mensen en middelenverplichtingen die de transformatie van Commvault naar een door partners geleide strategie demonstreren, ontworpen om het bedrijf te positioneren als een favoriete partner op de markt voor gegevensbescherming, zo is de bedoeling.

Commvault meldt dat het zijn productset volledig heeft vereenvoudigd om een ??uitgebreid back-up- en herstel- en gegevensbeheer samen te brengen, inclusief opslaginfrastructuur, orkestratie van servicediensten en gegevensbeheer. Geactualiseerd met innovaties die gebruikmaken van kunstmatige intelligentiegedrag dat automatisch leert en zich aanpast om IT-operaties eenvoudig en gestroomlijnd te maken, is de nieuwe verpakkingsportfolio beter dan ooit geschikt om te voldoen aan de snel evoluerende zakelijke behoeften van de digitale organisaties van vandaag zo beweert Commvault. Commvault zei dat haar producten nu gemakkelijker te kopen, te installeren en te beheren zijn dan ooit tevoren, waardoor klanten efficiëntere IT-operaties kunnen uitvoeren en meer waarde uit hun gegevens kunnen halen, zo belooft de leverancoer.

Commvault's nieuw verpakte productset combineert nieuwe innovaties en mogelijkheden, en consolideert meer dan 20+ aanbiedingen in vier producten:

Commvault Complete Backup & Recovery - Back- up en herstel voor een vooruitstrevende onderneming herdefiniëren met één oplossing. Commvault zei dat het gelooft dat zijn nieuwe aanbod, Commvault Complete Backup & Recovery, gemakkelijk de meest complete en uitgebreide oplossing voor back-up en herstel van de industrie is. Het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang en dekt workloads over alle locaties: hybride omgevingen omvatten on-premises en meerdere cloudproviders; fysieke servers; virtuele machines; applicaties en databases; eindpunt apparaten; en meer. Commvault Complete heeft de toepasselijke naam, omdat het ook functies voor noodherstel, snapshotbeheer, beveiliging van eindgebruikers, postvakbeveiliging op locatie en SaaS-aanbiedingen, replicatie, noodherstel, rapportage en geïntegreerde archivering omvat.

Commvault HyperScale -technologie - Commvault HyperScale ™ -technologie is een add-on voor Commvault Complete en biedt een on-premises, cloudachtige infrastructuur om secundaire secundaire opslag te ondersteunen. Dit is beschikbaar in twee vormfactoren: 1) een geïntegreerd Commvault-apparaat, of 2) als een software-oplossing die kan worden gebruikt met de voorkeurshardwareprovider van een klant.

Commvault Orchestrate - Geautomatiseerde serviceleveringstechnologie waarmee gebruikers gegevens in elke omgeving kunnen leveren, synchroniseren en valideren voor belangrijke IT-behoeften zoals disaster recovery (DR) -tests, Dev / Test-bewerkingen en migraties van werklast. Commvault Orchestrate ™ stelt klanten in staat om de waarde van hun gegevens uit te breiden in secundaire opslag. Secundaire exemplaren van gegevens kunnen nu worden gebruikt voor activiteiten zoals het versnellen van dev / testroutines of het uitvoeren van toepassingsmigraties. Bewerkingen die eerder handmatig waren, kunnen nu worden georkestreerd en geautomatiseerd, waardoor klanten kostbare tijd en geld besparen.

Commvault Activate - Ontdek en onttrekt nieuwe zakelijke inzichten aan gegevens die onder beheer zijn om beter te voldoen aan governancevereisten zoals GDPR en gegevens aan het bedrijf te leveren voor analyse. Commvault Activate ™ stelt u in staat om te voldoen aan privacyregels door gegevensrisico's te detecteren en uit te voeren, gegevensinzichten te gebruiken om efficiënt gebruik van bestanden en aansprakelijkheid te bevorderen en geeft een onderneming de tools om de waarde van gegevens in de hele onderneming te onthullen en uit te breiden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!