Witold Kepinski - 19 juli 2018

Quest On Demand Migration Azure SaaS Platform is beschikbaar

Quest On Demand Migration Azure SaaS Platform is beschikbaar image

Quest Software, een leverancier van wereldwijde systemen voor systeembeheer en beveiligingssoftware, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Quest On Demand Migration, het nieuwste aanbod aan zijn door Microsoft Azure gehoste software-as-a- service (SaaS) platform, Quest On Demand. Quest wil hiermee organisaties helpen met het migreren, beheren en beschermen van Microsoft-platforms en breidt deze expertise nu uit naar de cloud.

Met de toenemende fusie-, acquisitie- en desinvesteringsactiviteiten en de aanhoudende toename van de acceptatie van Microsoft Office 365, hebben steeds meer bedrijven volgens Quest hulp nodig bij het consolideren van hun Office 365-huurders. Quest On Demand Migration automatiseert complexe, repetitieve en foutgevoelige stappen in het migratieproces. Met On Demand Migration profiteren bedrijven van een enkele, intuïtieve interface voor het eenvoudig beheren van detectie, beoordeling en configuratie voor migratie van accounts, e-mail en OneDrive.

On Demand Migration , de tweede in een reeks aanbiedingen die binnen de On Demand-portfolio worden geleverd, toont Quest's streven aan om snel nieuwe modules te leveren op basis van de vraag van de klant en met een gemeenschappelijke gebruikerservaring. Het Quest On Demand-platform biedt ook On Demand Recoveryvoor robuuste back-up en herstel van Office 365 en Azure Active Directory (AD) gebruikers, groepen, kenmerken en groepslidmaatschap, evenals technische voorbeelden voor 'soon to be released' oplossingen: On Demand Audit en On Demand Group Management. Door capaciteiten uit te breiden naar multi-tenant audit en search en Office 365-groepsbeheer, biedt Quest On Demand organisaties kosteneffectievere manieren om de controle over hun Office 365- en Azure AD-werklasten vanaf één locatie te beheren en te behouden.

"Quest streeft naar het leveren van oplossingen aan de markt die de investering van een organisatie in Microsoft ten goede komen en ondersteunt hen bij hun reis naar de cloud", Michael Tweddle, President en GM, Quest Microsoft Platform Management. "Terwijl onze klanten workloads naar de cloud migreren, zoeken ze naar beheer- en migratie-oplossingen die worden geleverd in een servicemodel ter ondersteuning van hun Office 365-cloudplatform naar keuze. Quest On Demand heeft alle tools die ze nodig hebben - van beheer tot herstel en nu migratie - waardoor het voor IT-teams eenvoudig is om zelfs de meest complexe migratieprojecten in de cloud uit te voeren. "

Prijzen en beschikbaarheid

Quest On Demand Migration is nu beschikbaar met een flexibel prijsmodel.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!