Witold Kepinski - 18 juli 2018

McAfee biedt nieuw Enterprise Security Portfolio

McAfee biedt nieuw Enterprise Security Portfolio image

Security specialist McAfee heeft McAfee MVISION aangekondigd, een nieuw portfolio met nieuwe McAfee-innovaties die zijn ontworpen om klanten een uitgebreid, flexibel afweersysteem te bieden dat hun beveiligingsproducten op basis van hun behoeften vandaag en in de toekomst beheert, terwijl ze blijven overstappen op moderne besturingssystemen van apparaten de cloud.

MVISION is een controlepunt in beveiligingsarchitecturen met vereenvoudigd beheer, sterkere Windows-beveiliging, gedragsanalyses en bedreigingsbescherming voor Android- en iOS-apparaten. Bovendien biedt MVISION, met zijn enkele geïntegreerde werkruimte voor beheer, zakelijke veiligheidsprofessionals in staat om proactief en naadloos beveiligingsmaatregelen te beheren, optimaliseren en integreren in elke combinatie van geavanceerde McAfee-bescherming en Windows 10-native mogelijkheden.

De nieuwe McAfee MVISION-portfolio omvat McAfee MVISION ePO, McAfee MVISION Endpoint en McAfee MVISION Mobile.

McAfee MVISION ePO

McAfee MVISION ePO is een SaaS aanbod die een vereenvoudigd, gecentraliseerd gezichtspunt biedt. Het verwijdert de inzet- en onderhoudskosten van de backend-infrastructuur en stelt klanten in staat om eenvoudig hun bestaande ePO-omgeving te migreren. Organisaties kunnen zich uitsluitend richten op het verminderen van beveiligingsrisico's met de wendbaarheid van de cloud, zodat ze altijd over de nieuwste beveiligingsmogelijkheden beschikken. Naast het nieuwe MVISION ePO SaaS-aanbod, is ePO bijgewerkt om beveiligingsteams in staat te stellen dreigingsrisico's beter te begrijpen, naleving van de beveiliging te garanderen en sneller te handelen met minder inspanning dan ooit tevoren.

Verbeteringen zijn onder meer:

Nieuwe taakgerichte beveiligingswerkruimte: ontworpen met optimalisatie en situationeel bewustzijn in het achterhoofd - waardoor beheerders hun beveiligingshouding duidelijk kunnen zien en taken kunnen voltooien met 50 procent minder klikken. De nieuwe beveiligingswerkruimte integreert afweermechanismen op verschillende apparaten, besturingssystemen, McAfee-producten en technologieën van derden om bedreigingen te visualiseren en onmiddellijk in actie te veranderen.

Private ePO geïmplementeerd in Amazon Web Services (AWS): elimineert de behoefte aan een afzonderlijke database en fysieke activa, terwijl het op maat gemaakte beheer van de beheerinfrastructuur en configuratiegegevens biedt. Met een ePO AWS Quick Start kunnen organisaties snel aan de slag.

McAfee MVISION-endpoint

McAfee MVISION Endpoint beheert en breidt de ingebouwde beveiliging uit die is ingebouwd in Windows 10 om een ??bredere collectieve verdediging te bieden met minder inspanningen dan andere benaderingen op de huidige markt. McAfee MVISION Endpoint maakt gebruik van een lichtgewicht agent en vormt een aanvulling op de ingebouwde beveiliging van Windows 10 met speciaal getunede onoverbrugbare geavanceerde beveiligingsmaatregelen tegen bedreigingen. Deze coöperatieve aanpak wordt beheerd door McAfee MVISION ePO om te verdedigen tegen zowel geavanceerde bestands- als bestandsaanvallen zonder de complexiteit van meerdere beheersystemen.

McAfee MVISION Mobile

McAfee MVISION Mobile biedt zichtbaarheid en bescherming tegen bedreigingen voor iOS- en Android-apparaten om ervoor te zorgen dat ze worden beveiligd, net als elk ander apparaat. McAfee MVISION Mobile biedt altijd-aan bescherming, ongeacht hoe een apparaat is aangesloten. Door afwijkingen aan het gedrag van apparaten te analyseren, maakt McAfee MVISION Mobile bepalingen over indicatoren van compromis om geavanceerde apparaat-, applicatie- en netwerkgebaseerde aanvallen nauwkeurig te identificeren. Zichtbaarheid en controle van mobiele apparaten worden nu verenigd door McAfee MVISION ePO om één console te bieden voor het beheren van beveiliging op verschillende apparaten.

McAfee MVISION wordt vanaf augustus 2018 uitgebracht.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!