SAP verlengt erkenning van Dimensys als Support Partner

19-07-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

SAP verlengt erkenning van Dimensys als Support Partner

Dimensys is ook de komende twee jaar ‘Partner Center of Expertise’ (PCOE) van SAP. Het PCOE-certificaat van Dimensys werd na een intensief audittraject door SAP tot de zomer van 2020 verlengd. Dit meldt Dimensys op zijn site.

SAP voerde het PCOE-certificaat ruim zes jaar geleden in als onderdeel van zijn PartnerEdge-programma. Een gecertificeerde SAP PCOE-partner moet aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten de servicemanagementprocessen ITIL-gebaseerd zijn. SAP Solution Manager moet worden gebruikt voor het beheren van de software gedurende de hele levenscyclus (Software Lifecycle Management).

Een PCOE-certificering is het bewijs dat een partner over de benodigde SAP-expertise beschikt en het hoogste niveau van beheerdiensten levert. Op het gebied van beheer biedt een PCOE-gecertificeerde partner dezelfde hoogwaardige dienstverlening als SAP zelf.

Dimensys sleepte het PCOE-certificaat voor de vierde keer op rij in de wacht. Onder andere de SAP S/4HANA-support van Dimensys werd door de auditors grondig geëvalueerd. Dimensys is nu ook PCOE-gecertificeerd voor SAP Analytics en mag hier dus ook support voor leveren.

Dimensys Managed Services
Dimensys levert SAP-beheerdiensten aan organisaties waaronder bouwbedrijf Jan Snel, logistiek dienstverlener Euro Pool System, zorgverlener Parnassia en Airbus Defence and Space Netherlands. Alle supportaanvragen van deze en andere klanten lopen via Dimensys Managed Services (DMS). De medewerkers van Dimensys DMS onderhouden de klantsystemen proactief en nemen alle aanvragen van klanten in behandeling. Acties worden ondernomen en gecommuniceerd naar de betrokken leveranciers en klant. Als de oplossing is gerealiseerd wordt de call gesloten en geevalueerd.

“De hercertificering is een groot compliment naar iedereen die bij dit traject betrokken was en past bij de continue verbetering van de dienstverlening die Dimensys nastreeft”, zegt Peter Kleinjan, partner bij Dimensys.“ De PCOE-certificering wordt steeds strenger. Er komen steeds meer verantwoordelijkheden bij de supportleveranciers te liggen en de dienstverlening wordt op steeds meer punten gecontroleerd. Door de certificering hebben klanten de garantie dat ons kwaliteitsmanagement en onze service van een zeer hoog niveau zijn en dat we over alle technische mogelijkheden beschikken om SAP-systemen in de lucht te houden.”

Terug naar nieuws overzicht
Software