Witold Kepinski - 18 juli 2018

Microsoft tweakt Azure certificeringen na commentaar gebruikers

Microsoft tweakt Azure certificeringen na commentaar gebruikers image

Microsoft heeft toegegeven dat de certificeringen die zijn gemaakt voor Azure-beheerders niet altijd erg goed zijn aldus The Register. Daarom worden ze aangepast zo meldt Microsoft tijdens zijn Inspire conferentie in Las Vegas.

Beheerders gaven feedback dat de huidige Azure-examens te breed zijn en een breed scala aan vaardigheden omvatten. Verder willen gecertificeerde Azure specialisten zich beter kunnen onderscheiden.

Microsoft heeft nu de nieuwe Azure Administrator certificering in het leven geroepen. Deze is met twee examens te behalen, AZ-100: Microsoft Azure Infrastructure and Deployment en AZ-101: Microsoft Azure-integratie en -beveiliging.

Beide examens hebben een kortingscode - respectievelijk AZ100TRAVELING en AZ101HIKING - voor de eerste 300 die zich aanmelden voor en deelnemen aan de examens op 9 augustus 2018.

Er is ook AZ-102: Microsoft Azure Administrator-certificeringstransitie, een examen voor diegenen die een deel van de weg naar Microsofts huidige Azure-certificeringstraject hebben afgelegd.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!