Witold Kepinski - 19 juli 2018

HP introduceert nieuwe workstations

HP introduceert nieuwe workstations image

HP introduceert een nieuwe instapmodel reeks van workstations. De nieuwe lijn workstations is volgens HP geschikt voor productontwerpers, architecten, creatieve professionals, OEM's, opleiders en financiële- en kantoormedewerkers. De nieuwe HP Z Workstation-serie maakt zakelijke workflows productiever en levert krachtige en kostenefficiënte prestaties met software-gecertificeerde ervaringen, zonder hier grafische kracht, uitbreidbaarheid of beveiliging voor op te offeren.

De nieuwe HP workstations bestaan uit de de HP Z2 MiniHP Z2 Small Form Factor en HP Z2 Tower, evenals de HP EliteDesk 800 Workstation Edition. Ingebouwde end-to-end HP-beveiligingsservices bieden bescherming tegen ontwikkelende malwaredreigingen met de eerste en enige zelfherstellende BIOS en de unieke HP endpoint-beveiligingscontroller. Klanten krijgen bescherming door hardware-gebaseerde beveiligingsoplossingen, waaronder HP Sure Start Gen43 en HP Sure Run4, die helpen vitale processen draaiende te houden, zelfs als malware ze probeert te stoppen. Bovendien beheert HP's Manageability Kit Gen 2 eenvoudig meerdere apparaten.

Alle HP Z2-workstations, die zijn ontworpen om te voldoen aan de normen voor 24/7 workstationbetrouwbaarheid, beschikken nu over een Thunderbolt-verbinding voor snelle koppeling en een uitgebreide reeks aan certificeringen voor de meest populaire toepassingen. HP Performance Advisor is beschikbaar om software en drivers te optimaliseren en klanten kunnen Intel Xeon-processors en ECC-geheugen inzetten voor extra betrouwbaarheid. De customisatie, uitbreidingsmogelijkheden, upgrades van prestaties en I/O-opties zorgen ervoor dat HP Z Workstation-aankopen klaar voor de toekomst zijn.

Prijzen en beschikbaarheid

HP Z2 Mini Workstation zal naar verwachting in augustus beschikbaar zijn in Nederland, vanaf € 759.

HP Z2 Small Form Factor Workstation zal naar verwachting in augustus beschikbaar zijn in Nederland, vanaf € 739.

HP Z2 Tower Workstation zal naar verwachting in augustus beschikbaar zijn in Nederland, vanaf € 769.

HP EliteDesk 800 Workstation Edition is reeds in Nederland beschikbaar, vanaf € 699.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!