AWS biedt cloud infrastructuur voor 21st Century Fox

21-07-2018 | door: Witold Kepinski

AWS biedt cloud infrastructuur voor 21st Century Fox

Amazon Web Services (AWS) kondigt dat aan 21st Century Foxbreidde zijn strategische relatie met AWS heeft uitgebreid voor de overgrote meerderheid van zijn belangrijkste platforms en workloads. Het mediabedrijf maakt ook gebruik van de machine learning- en data-analysediensten van AWS om een ??consistente set van digitale mediamogelijkheden voor zijn merken te creëren.

Als onderdeel van een bredere cloud-transformatie, heeft 21st Century Fox zijn datacenterbehoeften al met 50 procent verminderd en meer dan 30 miljoen items verplaatst (ongeveer 10 petabytes aan inhoud) naar Amazon Glacier en Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). Voortzetting van deze transformatie zal 21st Century Fox nu AWS gebruiken als het primaire platform om meer dan 90.000 titels op aanvraag te leveren voor belangrijke merken zoals VOSFX, National Geographic, 20th Century Fox Television, 20th Century Fox Film en FOX Sports.

Daarnaast heeft 21st Century Fox een geavanceerde bedrijfsbrede aanpak geïmplementeerd voor het verzamelen, verwerken en instrumenteren van gegevens met behulp van AWS-technologieën. Met deze aanpak maakt 21st Century Fox nu gebruik van AWS-diensten zoals Amazon S3 en AWS Glue om activa over de hele onderneming te verenigen, Amazon Redshift om gegevens snel te analyseren en Amazon Kinesis om real-time streaminggegevens te verzamelen, verwerken en analyseren om meer inzicht te krijgen in het volume en verschillende gegevens opgenomen. Dit vergemakkelijkt de creatie van nieuwe dataproducten en de inzet van kunstmatige intelligentie en machine learning-technieken in de hele organisatie, aldus AWS.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, data
Cloud