Redactie - 19 juli 2018

Pita van Arkel verlaat Promedico

Pita van Arkel verlaat Promedico image

Na onderling overleg treedt Pita van Arkel met ingang van 18 juli terug als uitvoerend bestuurder van Promedico. Mark Verheijen zal vanaf nu de enige uitvoerend bestuurder zijn. Naast Mark Verheijen bestaat het bestuur uit de niet uitvoerend bestuursleden Maarten Vermeulen (voorzitter) en Louis Witte.

Pita van Arkel was ruim 6 jaar werkzaam bij de organisatie. Maarten Vermeulen, bestuursvoorzitter: “Wij zijn erkentelijk voor de rol die Pita van Arkel de afgelopen jaren heeft vervuld voor Promedico. Onder haar leiding heeft Promedico zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende softwareleveranciers van informatiesystemen voor geïntegreerde zorg. Wij wensen haar veel succes bij het vervolg van haar carrière”.

Promedico heeft als missie bij te dragen aan de kwaliteit en ontwikkeling van de eerstelijns patiëntenzorg in Nederland. Promedico is in 1985 opgericht door een groep huisartsen die zag dat automatisering de toekomst zou worden. Aandelen van Promedico zijn voor 100% in handen van de Stichting Automatisering Huisartsen (SAH), waardoor de gelden direct worden geïnvesteerd in product en innovatie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!