Redactie - 20 juli 2018

Ruckus Cloud-Ready specialisatieprogramma voor partners

Ruckus Cloud-Ready specialisatieprogramma voor partners image

Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, heeft vandaag zijn nieuwe Cloud-Ready specialisatieprogrammageïntroduceerd voor channel partners. Met dit programma kunnen partners van Ruckus sneller nieuwe en snelgroeiende marktsegmenten betreden en duurzame inkomsten genereren. Het programma bestaat uit diverse tools, training, technische ondersteuning en incentives om de verkoop van Ruckus Cloud WiFi te stimuleren.

Oplossingen voor het beheer van wifi-netwerken in de cloud winnen razendsnel aan populariteit en vormen het snelst groeiende segment binnen de markt voor WiFi infrastructuur. Een gebruiksvriendelijke cloudoplossing voor centraal beheer van WiFi netwerken is ideaal voor bedrijven met meerdere locaties, dankzij de schaalbare capaciteit, het eenvoudige beheer en het ‘pay-as-you-grow’ abonnementsmodel. Het nieuwe Ruckus Cloud-Ready specialisatieprogramma geeft partners de kennis en middelen in handen om aan deze behoeften te voldoen en nieuwe klanten van Ruckus Cloud WiFi binnen te halen.

"Dankzij onze specialisatieprogramma's kunnen partners zich onderscheiden van de concurrentie", zegt Bart Giordano, Vice President van Business Development and Cloud Services. "Dit nieuwe programma biedt onze partners de beste hulpmiddelen, ondersteuning en incentives waarmee ze verticale markten zoals retail, het mkb, hospitality en onderwijs optimaal van dienst kunnen zijn."

Voordelen van specialisatie
Het specialisatieprogramma voor partners is beschikbaar op twee niveaus: Select en Elite. Het biedt waardevolle incentives en marketingondersteuning waarmee gemakkelijker nieuwe klanten kunnen worden binnengehaald. Enkele exclusieve voordelen:

  • Promotiekortingen voor Ruckus Cloud WiFi.
  • Financiering van marketingactiviteiten voor partners die aan de programmaeisen voldoen (via zogenaamde Market Development Funds of MDF).
  • Verkoopleads van organisaties die proefversies van Ruckus Cloud WiFi hebben aangevraagd.
  • Ondersteuning door Ruckus Cloud experts, inclusief 24/7 technische ondersteuning.
  • De Ruckus Networks Cloud Specialization badge, waarmee partners zich kunnen onderscheiden als officiële Ruckus Cloud-Ready specialisatiepartner.

Het programma is een aanvulling op de bestaande specialisatieprogramma's van Ruckus voor onder andere Smart Cities, grote openbare gelegenheden (Large Public Venue of LPV) en onderwijsprogramma’s. "Wij blijven investeren in nieuwe innovatieve specialisatieprogramma's waarmee onze partners hun klanten nog beter kunnen helpen", zegt Raelyn Kritzer, Senior Director van Worldwide Partner Programs.

Ondersteuning voor partners
"Het Ruckus Cloud-Ready specialisatieprogramma sluit perfect aan op de vraag van onze klanten naar WiFi beheer in de cloud", aldus Hans Van Ballaer, Senior Network Engineer bij Ruckus-partner Van Roey. "Dankzij de leads, financiering en kortingen kunnen we snel successen boeken in dit snelgroeiende marktsegment."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!