Veeam versterkt samenwerkingen

23-07-2018 | door: Redactie

Veeam versterkt samenwerkingen

Veeam Software, speler in availability, data protection en back-up, maakt de resultaten voor het tweede kwartaal van 2018 bekend, inclusief het veertigste opeenvolgende kwartaal van boekingsgroei in de dubbele cijfers. Exacte omzet en winstcijfers heeft het bedrijf niet.

Veeam leverde een 20 procent jaar-op-jaar groei voor wat betreft de totale boekingen in het tweede kwartaal van 2018 en hield gelijke tred met een gemiddelde van meer dan vierduizend nieuwe klanten per maand. Inmiddels heeft Veeam meer dan 307.000 klanten wereldwijd.

Het betreft de veertigste opeenvolgende kwartaal met een boekingsgroei in de dubbele cijfers en de onthulling van Veeam’s visie op Intelligent Data Management.
Enterprise-orders groeien met 24 procent jaar-op-jaar wereldwijd; aantal deals van meer dan 100.000 Amerikaanse dollar met 52 procent toegenomen jaar-op-jaar.

Het totaal aantal boekingen zorgt voor continue driecijferige jaar-op-jaar groei, dankzij strategische samenwerkingen met HPE, NetApp en Cisco.

Meer dan 13.000 nieuwe klanten zijn verworven in het tweede kwartaal van 2018, waardoor Veeam’s klantenbestand uitgroeit tot ruim 307.000 klanten Abonnementenproducten, waaronder Veeam Backup voor Microsoft Office 365 en Veaam Agents voor Windows en Lunix, zetten i groei door met 400 procent jaar-op-jaar

Terug naar nieuws overzicht
Software