Redactie - 23 juli 2018

Barracuda Web Application Firewall voor Google Cloud Platform

Barracuda Web Application Firewall voor Google Cloud Platform image

Applicatiebescherming en automatiseringsfuncties voor klanten die gebruikmaken van Google Cloud Platform.

Automatiseringsfuncties 

De CloudGen Web Application Firewall (WAF) van Barracuda Networks is nu beschikbaar voor Google Cloud Platform (GCP). Hiermee kunnen klanten die gebruikmaken van GCP beschikken over geavanceerde beveiliging van hun web applicaties. Daarbij is de Barracuda CloudGen WAF op GCP snel uit te rollen en beschikt hij over automatiseringsfuncties. Nu de Barracuda CloudGen WAF beschikbaar is voor GCP, kunnen klanten hun bestaande applicaties migreren. Daarbij kunnen bestaande Barracuda configuraties en beveiligingsbeleidsregels hergebruikt worden, voor een makkelijke migratie en optimale consistentie en controle.

“Steeds meer klanten vertrouwen op Barracuda CloudGen WAF om hun applicaties in de cloud te beveiligen”, zegt Alain Luxembourg, territory manager Nederland bij Barracuda Networks. “Nu wij deze web application firewall naar Google Cloud Platform brengen, kunnen klanten ook op dit platform profiteren van geavanceerde functies die onze CloudGen WAF biedt.”

Native apps ontwikkelen 

Barracuda CloudGen WAF maakt het makkelijker om ‘native’ apps te ontwikkelen op GCP, doordat het alle cloud-betaalmodellen ondersteunt. Dankzij een complete REST API en automatische tools voor het identificeren en verhelpen van kwetsbaarheden. SecOps-teams kunnen het ontwikkeltempo van DevOps- en NetOps-team bijhouden, zodat applicatiebeveiliging makkelijk in apps kan worden ingebouwd en onderhouden. De aanpak van Barracuda op het gebied van applicatiebeveiliging zorgt voor minder complexiteit, lagere kosten en maakt een wendbare, schaalbare beveiliging mogelijk.

“Het feit dat Barracuda’s CloudGen Web Application Firewall nu beschikbaar is op Google Cloud Platform betekent dat klanten kunnen rekenen op een complete beveiligingsarchitectuur”, zegt Vineet Bhan, Head of Security Partnerships, Google Cloud. “We zijn dan ook blij dat we deze mogelijkheden nu kunnen aanbieden en we blijven samenwerken met Barracuda om de applicaties van onze klanten in de cloud veilig te houden.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!