Redactie - 24 juli 2018

Tech Data versnelt digitalisatie van verkoopkanalen met de Digital On-Demand-suite

Tech Data versnelt digitalisatie van verkoopkanalen met de Digital On-Demand-suite image

Tech Data introduceert zijn Digital On-Demand-oplossingen. Deze suite omvat een brede reeks digitale producten, waaronder licentiecodes en abonnementen voor software, gaming en cadeaubonnen, speciaal aangepast voor de uiteenlopende vereisten van de klanten van Tech Data.

De Digital On-Demand-suite is gebouwd op basis van het Activate-here-platform van TechData, is beschikbaar voor zowel online als traditionele winkels, elimineert de kosten die zijn verbonden aan fysieke voorraad en integreert naadloos met de systemen van Tech Data. De suite waarborgt 24/7 beschikbaarheid en levering, verschaft licentiecodes en biedt volledige, op API gebaseerde ingaande en uitgaande integratie met de systemen van klanten.

“Met Digital On-Demand introduceren wij een bijzonder hoogwaardig end-to-end productaanbod dat klanten van Tech Data helpt hun distributienetwerk voor software, games en cadeaubonnen te digitaliseren. De suite biedt partners de kans om hun inkomsten snel uit te breiden met het best geïntegreerde platform in zijn klasse en een uitgebreide portfolio van producten en services”, aldus Denis Fouquet, vicepresident, Software en Cloud, Europa, bij Tech Data.

“Met meer dan zestig geïntegreerde leveranciers, en meer in de pijplijn, heeft Tech Data nu de uitgebreidste digitale catalogus in de sector. Wij spelen een belangrijke rol in de transformatie van het ICT-kanaal door leveranciers en klanten te helpen met de overstap naar digitale distributiemodellen, die zowel goed voor hun bedrijf als het milieu zijn.”

In het afgelopen boekjaar kozen meer dan 18.500 klanten de Digital On-Demand-oplossingen en de digitale catalogus met meer dan 15.500 digitale producten van Tech Data. Sinds de lancering van het Activate-here-platform hebben klanten van Tech Data meer dan 2,5 miljoen digitale transacties verwerkt. De digitale distributie van software, cadeaubonnen en gamingproducten verlaagt de uitstoot van CO2 tot wel 90% vergeleken met traditionele fysieke distributiemodellen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!