VX Company en Betty Blocks bundelen krachten
24-07-2018 | door: Redactie

VX Company en Betty Blocks bundelen krachten

No-code platform Betty Blocks heeft een nieuw samenwerkingsverband met software-ontwikkelingsbedrijf VX Company afgesloten.
VX Company koos voor Betty Blocks na een uitgebreide evaluatie van verschillende platformen.

Bedrijven zijn gedwongen naar alternatieve oplossingen te zoeken vanwege de toenemende vraag naar software en getalenteerde programmeurs. No-code is een betrouwbare en effectieve oplossing voor het snel ontwikkelen van applicaties en het stimuleren van innovatie.

Sneller uitvoeren

“Het digitaliseren van processen gaat sneller wanneer bedrijven hun ideeën sneller kunnen uitvoeren,” aldus Chris Obdam, CEO van Betty Blocks. “Voorheen was dat een lang, moeizaam proces. Als de persoon met het idee zich ook kan betrekken in de uitvoering zal de oplossing beter aan de verwachtingen voldoen. Klanten kunnen met hun idee direct naar VX Company. Zij ontwikkelen binnen no-time samen een digitale oplossing.”

Het IT-landschap verandert continu. Om er zeker van te zijn dat VX Company de beste, meest innovatieve IT-oplossingen biedt, nodigde het software-ontwikkelingsbedrijf meerdere partijen uit om hun platform te presenteren. De keuze viel uiteindelijk op Betty Blocks omdat zij VX Company actief betrokken in het ontwikkelingsproces en de gebruiksvriendelijkheid van het platform toonden.

Agile manier van ontwikkelen

"VX Company focust zich voornamelijk op Agile application development, en met Betty Blocks zal dit nog sneller gaan,” geeft Erik Zeillemaker, Business Unit Manager Application Development & Integration bij VX Company aan. “Voorheen ontwikkelden we met .NET en Java, maar dit was tijdrovend en gecompliceerd. We kozen voor no-code omdat we met low-code nog steeds .NET ontwikkelaars nodig zouden hebben. We kunnen nu op een Agile manier applicaties ontwikkelen, zonder coderen. We kijken ernaar uit om efficiënter te werk te gaan met Betty Blocks."

Voor het ontwikkelen van applicaties gebruikt VX Company de Smart @ Vantage aanpak. Dit is hun eigen Agile methode waarmee ze projecten binnen 5 dagen van de grond willen krijgen. Als eerste ligt de focus op de uitdagingen van het project, gevolgd door de doelen, kansen en bedreigingen. Daarna wordt er een strategie uitgezet. Hierop baseert VX Company een framework dat gebruikt wordt om de gestelde doelen te behalen.

Naast de Smart @ Vantage aanpak biedt VX Company ook een proof of concept. Met Betty Blocks is dit een snelle gemakkelijke preview van de uiteindelijke oplossing.

"Met VX Company kunnen we nog meer bedrijven innovatieve oplossingen bieden," zegt Tom Oudhuis, Channel Manager EMEA van Betty Blocks. "Hun huidige processen sluiten perfect aan op het Betty Blocks platform. Met de ervaring die VX Company brengt en ons no-code platform kunnen we samen met de klant tot innovatieve oplossingen komen."

Terug naar nieuws overzicht