Cohesity DataPlatform Cloud Edition nu beschikbaar op Google Cloud Platform

23-07-2018 | door: Redactie

Cohesity DataPlatform Cloud Edition nu beschikbaar op Google Cloud Platform

Cohesity, speler in hyperconverged secundaire opslag, heeft aangekondigd dat Cohesity DataPlatform Cloud Edition nu beschikbaar is op Google Cloud Platform (GCP) en een nieuwe, geavanceerde zakelijke oplossing biedt voor back-up en herstel van applicaties die Google Compute Engine gebruiken. Als gevolg hiervan biedt Cohesity nu gegevensback-up en bescherming voor een breed scala aan openbare clouds, waarmee zakelijke klanten een efficiënte en eenvoudig te beheren oplossing voor secundaire gegevensworkloads in multi-cloud-architecturen kunnen krijgen, aldus Cohesity.

Cohesity DataPlatform Cloud Edition op het Google Cloud Platform levert webschaalplatformattributen zoals onbeperkte schaalbaarheid en veerkracht voor het maken van back-ups van toepassingen die op Google Cloud Platform worden uitgevoerd. De geïntegreerde oplossing biedt enterprise-grade back-up van applicaties die gebruikmaken van Google Compute Engine (GCE), de infrastructuur-as-a-service component van GCP, die tegemoet komt aan een groeiende marktvraag aldus Cohesity.

"Ondernemingen willen profiteren van de voordelen van multi-cloud-architectuur en hiervoor is een oplossing voor gegevensbeveiliging en back-up nodig die eenvoudig werkt in zowel openbare clouds als on-premises en private cloudinfrastructuren," zegt Lynn Lucas, chief marketing officer van Cohesity. "Onze geïntegreerde oplossing met Google Cloud Platform biedt klanten de mogelijkheid om de schaal en efficiëntie van Google Cloud Platform te combineren met radicaal efficiënte back-up- en gegevensbeschermingsmogelijkheden die kunnen worden beheerd vanuit een enkele, eenvoudig te gebruiken interface."

De inherente integratie van Cohesity met Google Cloud maakt het eenvoudig om virtuele cloudmachines (VM's) te back-uppen en te beschermen in vergelijking met gefragmenteerde oudere alternatieven die een afzonderlijke oplossing vereisen voor het maken van back-ups van cloud-applicaties, aldus Lucas. Cohesity-klanten profiteren ook van een API-gebaseerde platformarchitectuur die eenvoudiger en sneller herstel mogelijk maakt dankzij indexering en zoekmogelijkheden. De geïntegreerde oplossing brengt ook belangrijke architecturale voordelen in verband met Cohesity DataPlatform, zoals globale deduplicatie en compressie, naar Google Cloud Platform aldus Lucas.

Cohesity zal de geïntegreerde oplossing presenteren op stand # S1215 tijdens de komende Google Cloud Next '18 -conferentie die van 24 t / m 26 juli plaatsvindt in San Francisco.

Terug naar nieuws overzicht