Qlouder wint Google Global Partner Award
23-07-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Qlouder wint Google Global Partner Award

Qlouder heeft aangekondigd dat ze de 2017 Google Cloud Global Partner Award voor Customer Excellence in Applicatie Development ontvangen heeft. Deze award is vandaag gepresenteerd tijdens de Google Cloud Next Partner Summit, een evenement dat Google Cloud partners samenbrengt in San Francisco.

Qlouder ontvangt dit jaar deze erkenning vanwege de bewezen expertise in applicatie development en het versterken van klanten van allerlei groottes en in vele verschillende industrieën. Door gebruik te maken van de snelheid, de eenvoud en de schaalbaarheid van serverless applicaties helpen zij de klant succes te behalen in de cloud.

Qlouder’s chief Stefan Hogendoorn: “Wij zijn enorm trots dat onze blijvende inzet om onze klanten meer te brengen met onze business applicaties is erkend door Google. De Google Cloud technologie maakt het voor ons mogelijk om serverless applicaties te bouwen. Hierdoor kunnen wij volledig focussen op de functionele benodigdheden en de ervaring voor onze klanten en hoeven we geen tijd en budget te verbranden aan technische vereisten.”

“Onze partners zijn fundamenteel in het leveren van een goed product aan onze klanten, zeker nu de vraag naar Google Cloud innovaties groeit,” zegt Nina Harding, Global Channel Chief, Partner Strategy & Program, Google Cloud “We zijn trots dat we deze erkenning aan Qlouder kunnen toekennen. Zij hebben bewezen expertise in applicatie development en het helpen van klanten om hun business te transformeren. We zijn blij om samen met Qlouder het bouwen voor onze klanten voor te zetten.“

Qlouder is een innovatief IT-bedrijf met expertise in samenwerkingsoplossingen, geavanceerde data science (Data Engineering/Big Data/Machine Learning) en het bouwen van complexe (web) applicaties. De laatste 6 jaar heeft Qlouder bewezen een betrouwbare partner te zijn dat meer brengt. Meer innovatie, meer inzicht en meer kracht van de cloud.

Qlouder heeft zowel klanten in het MKB als multinationals, bijvoorbeeld het Leids Universitair Medisch Centrum, ECDPM, Pon, TravelEssence, Vopak en ZuidZorg

Terug naar nieuws overzicht
Software